+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Converse One Star - Egyedülálló cipők egynél több csillag számára

  31. 03. 2018      A divat világában

A Converse divatmárka már több mint 100 éve szerette az embereket a világon, és nem lepődik meg. A Converse ruhák egyszerűen legendásak, és nincsenek legalább egy darabja a cipőjében, mintha nem lennének. Valaki csak egy párral rendelkezik, valaki új gyűjteményeket gyűjt össze az egyes kollekcióktól. És ha bővíteni szeretnéd a gyűjteményed, akkor remek tippünk van. Minden Converse szerelmeseinek csodálatos üzenete van, az One Star gyűjtemény visszatért, és nekünk sok szép darabja van.

Természetesen sok modell létezik. Például a Converse Chuck Taylor All Star klasszikus, amelyről mindannyian jól tudsz, alacsony és boka, klasszikus, de szűk cipők is, amelyek stílusát a ruhákhoz igazítják. A közös viselet és a sport stílusában azonban van Converse One Star . A Converse One Star kollekció egy csillaggal jelölt. A 2018 tavaszi / nyári új kollekció tele van trendekkel és különböző darabokkal, és szépen "zöbek" -re nézünk.

A mi eshopunkban nagyon sok különböző szín és stílus létezik. Nézze meg őket egyszerűen: írja be a Converse One star dads ! Vagy folytathatja a munka elolvasását. Biztonságosan mondhatjuk, hogy az egyik csillag nagyon rövid idő alatt mindannyiunk egyik kedvenc csillagává vált . Különösen népszerűek a gördeszkák között. Gyakorlatilag elpusztíthatatlanok és mindig elegánsak. Többek között nagyon kényelmesek, rugalmasak és különösen kifinomultak.

Kínálatunkban megtalálja azokat a darabokat, amelyek a jelenlegi divatirányzatok hatálya alá tartoznak. Alacsony bőrnadrágok porfestékkel, népszerű csillogó szempillaspirálissal. Bőrruha cipők logóval . Vagy az idei legfontosabb palackozási időszak, és ezek stílusos cipők a platformon .

beszélj egy csillagot

beszélj egy csillagot

beszélj egy csillagot

 

További inspirációt találhat a különböző TV-ben készült videóinkban!

 

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás