Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 63 óra múlva 10 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Converse - cipők kortalan

  14. 01. 2016      Different TV CZ / SK

Videó% (y bWFs8OezM2g)%

Újévi egész csapat különböző nem csak az új ötletek, több erőt és energiát, hogy elterjedt az öröm formájában a legszebb darabokat, hanem az új márkák fedélzetén más, ami ez a meghatározás még jobb. :) Az egyik ilyen márka legendás amerikai márka Converse. Nem hisszük, hogy azt nem tudom, ez a márka, de még mindig valami története olvasható modniznacky.cz.

De ma fogunk összpontosítani a legújabb epizód a TV különböző, ami nagyjából a kortalan cipők Converse . A videó meg fogja találni a különböző modellek ezen cipők, egy hozzáadott bónusz formájában remek módja, hogy kiegészítse vagy a testmozgás.

Az első nem hagyja ki a legtöbb klasszikus formája cipők, amely kétségkívül Boka modell vászon formában. Ez a cipő már belépett számtalan ember szerte a világon, és akkor nem lehet kivétel. ;) Nem csak azért, mert tökéletes, elegáns és időtlen , de azért is, mert ez illik szinte minden alkalomra.

Ha szereted a klasszikus darab modern innováció, és van ez jobb. ;) Vászon váltakozik klasszikus bőr opció , amivel lehet menni nyugodtan az esőbe. Továbbá, díszített helyett érdekes és boka pánt.

Mi ne feledkezzünk meg a tél, és azok számára, akik az amerikai oktatók egyszerűen akar feladni, még a hidegben, van egy csodálatos, hőszigetelt formában a hagyományos Converse cipők. Kožíšek belül cipők biztosan értékelni.

Összefoglalva, van is egy elegáns kiegészítője a tip. A cipők, mert akkor is kap egy sporttáska Converse , ami díszített "All Star", valamint a tényleges cipők.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás