+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

,, Converse „cipő stílusos kényelmet és rossz közérzet

  17. 05. 2016      A divat világában

Converse márka a szív a mi dolgunk. Bár nem együtt jótékonysági projektek olyan mértékű, mint a márka Toms, de minden bizonnyal a legen ... dary! A világ ma, aki azt mondják, hogy néhány évezred. A friss kínál darabokat, amelyeket nem lehet cserélni, és soha nem megy ki a divatból.

A történelem, a márka Converse már írtam az előző cikkben. És így a szándék nem ismételjük. Mi azonban jelenleg van a különböző fórumon naskladnili új, népszerű cipők Converse , és a legjobb közülük szeretnénk bemutatni. Így dőljön hátra, és hagyja magát inspirálni ..

Például ezek a designer cipők Chuck Taylor All Star Sex Pistols. Enisky T alacsonyak, és díszített motívumok fekete-fehér, piros betűkkel ,, Sex Pistols. „Ezek stylovky sajátos, újszerű, és ami a legfontosabb - kényelmes.

Az eredeti ezek cipők Jean design, amely alacsony és magasabb gumitalppal. Ezek Converse cipők vannak egy sötétebb árnyalatú kék farmer és visszahívása. Tehát nagy fog dobni egy sportosabb, hanem elegáns sportruházat.

Converse márka , de ne felejtsük el, a rajongók ,, kotníkovek " . Mit gondol ezek egyedi darabok?

... Mi is megdöbbentette őket, és akkor bíznak bennünk, hogy lába még jobban néz ki, mint a képen. ;) Szóval Dare, és más ...;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás