EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 66 óra múlva 42 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

CONVERSE ALL STAR

A Converse márka továbbra is hódít, 1917 - ben jelent meg ALL STAR. Elôször a kosárlabdázók körében. A Converse márka, azóta is töretlen népszerűségnek örvend, igazi divat klasszikus, akinek nincs otthon converse, olyan mintha nem lenne cipôje. Minden outfihez tökéletes. Kultikus tornacipô, amely meghódította a világot ... 

NŐI CONVERSE ALL STAR vagy FÉRFI CONVERSE All STAR

fehér Converse

Converse márka  az All-Star 1917- ben jelent meg. Majd a 20-as években Converse All Star termelni kezdett a vásznon, de a bőr változatot is. Ez volt az első kosárlabda cipő, amely hódított. De, még Észak-Amerika nem igazán volt elégedett a Converse cipôkel. Bár amikor a Converse munkát ad Chuck Taylor - nek , 1921-ben, egykori kosárjátékosnak, aki a cipő értékesítője és nagykövete lesz, akkor, már a világ nem állítja meg a Converse márkát. Chuck Taylor bejárta az USA -t, hogy megmutassa, tényleg nincs jobb cipô a világon, mint a Converse.

A converse márka, olyan sikereket ért el, szerte a világban, hogy a cipô a következô nevét már közvetlenül: Chuck Taylor All Star ;) nevét kapta. Ez az a cipô, melyet, a mai napig beszerezhetsz. Az ujabb verzió most, a puha talpbetét, amely szivacshabból készült. Stílusos amely meghódította a világot. 

9 ok hogy miért ideális választás a Converse ;)

  1. Soha nem megy ki a divatból.
  2. Jól passzol  minden stílushoz.
  3. Modern darab, de még mindig klasszikus
  4. Rövid szárú vagy a tornacipő ? Ahogy szeretnéd.
  5. Converse All Star minôségi, tartós.
  6. A piszok és sérülés csak azt jelenti, hogy a Converse még él
  7. 20 vagy 60? Converse amelyben, mindig csillogsz
  8. Tavasz-nyár-ôsz mindig viselhetô
  9. De még télen is szuper ;) A téli prémes model, amely egy szoknyával, nagyon jól mutat ...

>> BELÉPÉS AZ e-SHOP CONVERSE ALL STAR <<

Imádjuk a Converseket, és már sok éve áruljuk. Légy te is elégedett vásárlónk, és válasz ki a hozzád illô megfelelô darabot. Lepd meg magad, mert megérdemled.

Nehabozz ... 

>> VÁLASZD KI CONVERSE ALL STAR <<

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás