−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 17 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Converse - a tökéletes választás egy ünnep számára

  21. 06. 2019      A divat világában

Jön! Nyári fesztiválok a szabadban!

Az az idő, amikor a nagy emberek pártja találkozik, hogy élvezze a jó közérzetet és nagyszerű (nem csak) zenei élményekkel rendelkezzen a szívükben.

Nem számít, hogy melyik klubban jársz ebben az évben, vannak dolgok, amelyek mindenkihez tartoznak. Barátok, szórakozás, jó italok, jó zene és nagy felszerelés! Valójában a társaik számára: "minél jobban megy felfelé, annál jobb" . De mivel ez egy fesztivál, és nem egy divatbemutató, gondolni kell a kényelemre. A Converse ebben az évben egyértelmű választás számunkra . Gyere velünk!

Converse a fejtől a lábujjig.

Ne becsülje alá, hogy mit tart a fesztiválról. Akár távolról is néző vagy, vagy egy viharos kazánba süllyed, néhány órát tölt be a választott cipőjében, így nem szabad tolni, megfojtani és egyszerűen kényelmetlen. A Converse cipők a lábaidat és a ritmusodat is lelkesedik.

De nem csak a cipőkről, hanem a felső testhez igazíthatja őket. A Converse pólók mindenki számára alkalmasak, sokoldalú, sportos illeszkedéssel rendelkeznek, pamut és sokféle színkombináció közül választhatnak. És amikor az este lehűl, a Converse pulóver hangzik.

Hová menjünk a pénztárcáddal, kulcsokkal, telefonnal és még sok mással? Dobd a hátizsákot a hátadra, nagyszerű lesz! A különböző formájú és színes változatokkal rendelkező konyhai hátizsákok nem csak az ünnepek, hanem az utazások és a vakáció számára is a hűséges társaik.

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?