+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Cirque du Soleil Desigual

  12. 06. 2013      A divat világában

A spanyol márka ruházat Desigual újra és tűzött korlátozott körű Cirque du Soleil, amely azért jött létre, együttműködve a világ legnagyobb cirkusz. Mi valójában a Cirque du Soleil?

Cirque du Soleil (fordításban a francia kifejezés azt jelenti, hogy "Circus of the Sun") alapított cég 1984-ben utcai előadóművészek Guy Laliberté és Daniel Gauthier. A szórakoztató cég központja Montrealban, Kanadában. Circus több fájlból áll tartósan letelepedett és néhány más fájlokat járja a világot.

Cirque du Soleil Cirque du Soleil

Cirque du Soleil le, mint egy modern cirkusz, kivéve alakítások, de azt is hangsúlyozza, a történet során előadások. És ez a gondolat, hogy megpróbáljuk, hogy minden ruhadarab egy korlátozott gyűjtemény Desigual . Cirque du Soleil alapul hagyomány a klasszikus cirkusz. Különböznek azonban, hogy az ő nyilatkozata nem használnak fel állatokat. Az előadás maga is egy mix különböző elemeinek utcai előadások, opera, balett, cirkuszi előadások és a rockzene. Minden előadás élőzene, tagjai kifejezetten a show. Ezek excel nagyon színes és kreatív jelmezek. Minden tunikák, ruhák, pólók, nadrágok, táskák és kiegészítők egy limitált kollekció Desigual Cirque du Soleil magán viseli a kreativitás a jelmezek és a fő gondolatok és jellegét ez a luxus cirkusz.

Között tapasztalt cirkuszosok Cirque du Soleil, tartják az egyik a világ legjobb cirkuszi, főként a nagyon átlagon felüli fizetést és juttatásokat munkavállalóinak nabízí.Cirque du Soleil adott egy csomó DVD előadások. Emellett például. Alegría játékfilm az azonos nevű, rajz egy élő műsort vagy filmet az IMAX - Journey of Man.Cirque du Soleil is látogatott a Cseh Köztársaságban. Ez volt az első házigazdája az egykori prágai Sazka Aréna Delirium show 2007 és három évvel később, 2010-ben az egyik legrégebbi és legsikeresebb show Saltimbanco, ami még jól működik, mint egy akrobata Cseh - Jakub Plšek. Ebben az évben készül Prágában következő show a cirkusz.

Catwalk - Desigual kollekcióban Cirque du Soleil Catwalk - Desigual kollekcióban Cirque du Soleil

Amikor a Köztársaság első gyűjteménye ruházat Desigual Cirque du Soleil jött, és találkozott a nagy érdeklődés a nagy ötletek és tervek. Egy másik érdekes tény, hogy minden ruhadarab - ruhák, táskák, női színes ingek, tunikák luxus, a színes kiegészítők - mindez viseli kapszula, amely vágott egy darab jelmez művészek a cirkusz világában :) Desigual mindig valami másra gondolni ... talán azt akarja, hogy más;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás