+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Cipő Melissa vs Mel - a különbség?

  12. 06. 2013      A divat világában

Gyakran kérdezik tőlünk, mi a különbség a márka műanyag cipők Melissa és MEL. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy egyszerűen.

Cipő Mel húga már világszerte ismert és kedvelt márka designer cipők Melissa. Ezért a hivatalos neve a márka „MEL Melissa”, és minden cipő E sorozat kizárólagos mondat: „Álmodott Melissa” (Melissa álom). Melissa ötlet, hogy hozzon létre egy sor cipő MEL egyszerűbb és olcsóbb körű műanyag cipő. Ölelj olcsóbb e-boltok, üzletek, stb, hanem eladni Melissa és volt egy az értékesítés helyén.

Boty Melissa Melissa cipők

Emiatt van kitéve egy gyűjtemény Melissa www.DifferentFashion.cz és cipő Mel jött létre speciális cseh e-shop www.botyMEL.cz még ebben a sorozatban is fel kell ajánlani a helyi fogyasztók számára;) Még a cipőjét is készült a ragyogó anyag Melflex . Az anyag tartalmaz hipoallergén és 100% -ban újrahasznosítható egészséges összetevőket. Essential egyik jellemzője - MEL cipő szagát! Az illata csak néhány gőz és elő kell venni több, mint a bónusz;) szaga csak cipő Melissa.

Ez a két sorozat, és a különbség könnyen bizonyítható nézi más márkák. Dolce & Gabbana létesítő D & G, Versace Versus van, Armani Exchange és az Armani mára Melissa létesítő MEL.

De ne is az országban - ezek között a híres márka Melissa világ valóban fekszik. Luxus ruházati márkák, mint a Christian Dior, Marni, a Burberry, Alexander McQueen, Fendi, Stella McCartney, Dolce & Gabbana és mások használják ezeket műanyag illatos cipő forgatás a vezércikk, kampányokat csinálnak Melissa közös divatbemutató stb

Voňavé boty Melissa Illatos Melissa cipők

Melissa cipők ezért több luxus sorozat. A legtöbb ilyen cipő sugallják a világ divattervezők, építészek vagy a tervezők. A legnagyobb példája a tervező Vivienne Westwood, amely már együttműködik Melissa több éve. Hasonló elven, ahol a globális tervező dolgozik hosszabb és kedvenc márkája, kialakult együttműködés az elmúlt években nagy számban - pl. Marni HM, Christian Lacroix az Desigual, Versace HM stb Ez a modell jól működik még cipőt Melissa évek óta . Melissa is használ luxus anyagokkal, különböző gondolatok, egyes párok két szín íjak a csap, vagy lehet megfelelően változik ruhát stb Melissa lába egyszerűen úgy érzi, hogy a luxus cipőket hord.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás