−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Cipők Scotch & Soda - legyünk mindketten trendik

  08. 07. 2019      A divat világában

A népszerű Holand márka egy kis újdonsággal állt elô. Méghozzá cipôkkel! Ez egyszerűen lenyűgözô. Szerelem elsô látására. Gyönyörű dizájn, és kiváló minôség. Gyertek velünk, és nézzétek meg ti is. 

Scotch Soda pantofle

Scotch&Soda márka bemutatja a tavaszi/nyári 2019-es kollekcióját, amely egyszerűen lenyűgözô, egyedülálló dizájn, és különleges darabok, kiváló minôséggel. A márkától már megszokhattuk hogy nagyon egyedi modelekkel áll elô, és épp ezért nagyon különlegesek minden egyes darabjai. 

de gyozodjetek meg róla ti is .. Például a  Scotch&Soda cipô szatén felülettel és fűzô helyett szalaggal gyönyörű és stílusos. Magas platform és szép dizájn. Melyik nô nem szeretne ebbôl egy darabot a szekrényében? 

És a férfi cipôk Scotch&Soda márkától, színes kombinációban, amely feltűnô és nagyon egyedi stílussal rendelkezik. És persze a minôség kiváló. 

Scotch Soda boty

És mert itt a nyár, nem hiányozhatnak a nôi papucsok sem, a Scotch&Soda márkától, az idei szezonban még nagyobbat alakított a márka. Hihetetlen kombináció és stílus. Nincs mire várni, lessetek be hozzánk és válogassatok kedvetekre. Csodaszép nyári darabok. 

Scotch Soda pantofle

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?