Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 42 óra múlva 34 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Cipők és táskák Tommy Hilfiger - új SS18 kollekció!

  07. 02. 2018      A divat világában

Az új gyűjtemény a tavaszi és nyári 2018 szó elszaporodtak. És mint oly gyakran, minden nap több izgatott, mert akkor a bolt naskladňujeme tökéletes darab! És mi tűnt számunkra ebben az időben? Szép cipő és kiegészítők a márka Tommy Hiliger , és így képzeljük el, hiszen ezek a darabok lehet viselni egész évben!

Tommy Hilfiger kézitáska

Aki nem szereti a táskáját Tommy nem akartátok! Annyi bizonyos, így ha még nem tette meg, amit csak találtam. Nézd meg a menüt, és válassza ki a táskákat a kis és nagy, a klasszikus crossbody után laptop táska. Tényleg meg kell választani, hogy mit. A legtöbb darab, hogy van a mi bolt van a klasszikus színek a tricolor és ráadásul tökéletesen illeszkedik a cipők az azonos design. És cipők és táskák kell, hogy mindig hangolni magát. Ez a divatos alapon.

 

Tommy Hilfiger kézitáska

Tommy Hilfiger kézitáska

Tommy Hilfiger kézitáska

Tommy Hilfiger cipők

Hit ebben a szezonban divatos cipők, többféle kivitelben. Talán abszolút must-have darab ilyen fehér szépségek a platform, a legtöbb egyszerűen nem tud ellenállni. Akkor nem lehet baj, de még az eredeti cipők, tarkított flitterek. Ilyen csak neokoukají. És tényleg nem öregszik, ők fémdarabok, hogy összevetjük az összes outfitům. E viselni farmer, szoknya, vagy akár ruha.

Tommy Hilfiger cipők

Tommy Hilfiger cipők

Tommy Hilfiger cipők

További ihletet megtalálható a következő epizódban különböző TV !

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás