−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 50 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Calvin Klein silt sapkák

  09. 08. 2018      A divat világában

Elôször is nagyon fontos hogy tudjuk, a silt sapkák a baseballhoz tartoznak amely egyfajta kiegészítô. Szemvédôként használták, használják még ma is. Mert ugye ha nagyon süt a nap akkor kényelmesebb a sapka, mint a napszemüveg. De az az idôk folyamán semmit sem változott, a hétköznapoban is ugyan ezt a célt segíti. Nagyon jól mutat sportos, de akár elegáns megjelenéshez is. Lessetek be hozzánk, és nézzétek meg a stílusos Calvin Klein  silt sapkákat. 

Ikonikus logóval, és hallhatatlan black&white kombinációban, unisex kivitelezésben Calvin Klein silt sapkák, itt nálunk. Egyedi és must have darabok, mindenki számára. Többféle kombináció, minôségi kivitelezés, és nagyon jól mutat. Tökéletes viselet a mindennapokra. Lezser és kényelmes, tavaszi és nyári kiegészítô. Szuper sportos outfitet kombinálhatsz ezekkel a darabokkal pár perc allatt. 

Calvin Klein kšiltovka Lessetek be hozzánk, és szerezzetek be egyet, többféle kombináció és minôségi kivitelezés. Sportos és laza outfit, a Calvin Klein  márkától. És nem utolsósorban napszemüveg helyettesítô :) Jól mutatnak edzôteremben is, tökéletes megjelenést készíthetsz pár pillanat allatt. Fiúk, lányok nehabozzatok tovább, divatos és kölönleges fazonok, melyek csak rátok várnak. Denim, fehér, fekete, piros, rózsaszín... és még több szín. Biztos találtok kedvetekre valót. Denimová kšiltovka Calvin Klein
kšiltovka Calvin Klein červená kšiltovka Calvin Klein

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?