−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 245 óra múlva 31 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

CALVIN KLEIN DIVAT KIEGÉSZÍTŐK

  04. 03. 2019      Different TV CZ / SK

CALVIN KLEIN

Calvin Klein úgy döntött, hogy az idei szezonban élénk színárnyalatokat ad termékeinek.

A legfontosabbak a fukszia és a rózsaszín.Miért ezek a színek Ez nagyon egyszerű, abszolút mindenhez passzolnak. Bármi legyen is a ruhád. Ha barna, barna vagy szőke, semmi probléma. Mindig passzolni fog hozzád, és ami a legfontosabb, jól fog állni neked.

Calvin Klein hagyományosan a nagyon népszerű táskákkal, sálakkal és a sapkákkal, amelyeket különösen kedveltek. A táskákra összpontosítva inkább egy egyedi és új formát kapunk. Ez egy szép kézitáska aktatáska, amely számtalan funkcióval rendelkezik. Viselheted tisztán a kezedben, vagy elegánsan a válladon átvetve (mint egy crossbody). Ennek a gyönyörű kézitáskának számtalan előnye van, ezért bátran nézze meg a videót. Simcha mindet felsorolja neked.És rengeteg van!

A fent említett kézitáskák mellett a visszafordítható övek is érdekesek az idei kollekcióban. Ez egy feltörekvő jelenség, amiről biztosan hallani fogsz. Különösen a videónkban hallhatsz róluk, úgyhogy figyelj oda, de nézd meg azt is, milyen gyönyörűek. Számunkra ez ismét szerelem első látásra!

Ha pedig további újdonságokra vagy kíváncsi, klikkelj a videóra, hogy megnézd, milyen gyönyörű darabokat tartogatnak számodra a CK tervezői.

Még több újdonságot találsz

CK CABELS

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?