+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Butterfly Twists - cipő találékonyság

  13. 10. 2016      A divat világában

Butterfly Twist eredeti összecsukható cipő szabott az egyes aktív hölgy korosztály számára. A márka kínál minden lehetséges típusú cipőt balett lakások papucsot felett, csizma vagy cipők. Balerinák, sőt tudunk összerakni a minimális méreteket, kizárva ezzel lábbeli viselet, egyre hordozható szükségességét minden nő számára, akik szeretik a magas sarkú, de néha kell egy kis szünetet tőlük.

Minden divat márka saját histrorii sem Butterfly Twist sem kivétel. Minden már 2007-ben kezdődött, amikor négy barát Emmanuel ERIBA, Frank ERIBA, Mark Quaradeghini Homs és Philippe döntött, hogy létrehoz ötletes cipő után egyikük megpróbálta kellemetlenséget csizma első kézből. Uraim volt tét, hogy a vesztes kell tölteni az éjszakát a magas sarkú cipő, és így született 2009-ben Mark Butterfly Twists , amely rövid idő alatt vált nagy népszerűségnek örvend. Valóban urak jött az ötlet, hogy a magas tűsarkú cipő nagyon kényelmetlen, ezért minden nő kell viselni magukat ott lesben. És hogy praktikus, kitalált balerínky design lehet gyakorlatilag süllyeszteni a táskát.

Amellett, hogy a mindennapi viselet Butterfly Twisteket is alkalmasak utazás, az irodában vagy társadalmi események. Amellett, hogy a balett lakások azonban kínál más típusú. Cipő csodálatosan kényelmes és készült minőségi anyagok és a legmodernebb stílus, vagy más. De a bíró magad.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás