+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Brrr. Mentsd a lábad!

  13. 11. 2017      A divat világában

Tél jön azonnal, mert a hőt a láb az alapja, és van jó tipp, hogy mi lesz ezen a télen hozott cipő. Természetesen ez lesz minőségi darab, ami tart több szezont, elegáns és praktikus. Az alapot, azonban meleg zokni. És mivel a fekete-fehér klasszikus zokni unalmas, így van egy tip a meleg és az utóbbi években nagyon népszerű Boldog zokni .

Boldog zokni nálunk különösen népszerű a férfiak, akik szeretik viselni, hogy okos és laza stílusban, vagy csak, bármit. Ezek tehát egyaránt alkalmas elegáns és sport outfitům és nem nekik kell szégyenkeznie. Éppen ellenkezőleg, hadd kilóg, peep, és felhívni magára a figyelmet. Akkor viseld mind cipők és lakovkám.

Ha elkezdi zábst láb, és a mosoly eltűnt az ajkáról. És ez szégyen. Meleg láb az alapja szép mosoly. Tehát mi készítettünk egy válogatást a legszebb téli csizma EMU és Converse ;) Csak a szeretet ...

Női Emu csizma készült kiváló minőségű és természetes anyagok. Tehát a valódi báránybőr és a gyapjú. Szabályozza a hőmérsékletet, hogy egy többrétegű, csúszásmentes talp, úgy, hogy a lába bennük izzad, vagy fagyassza őket. Ez a gyűjtemény hozza a sok stílus és a színek, ezért úgy gondoljuk, hogy 100% -ban választani!

Emu csizma

További ihletet megtalálhatók meg videónkat a különböző TV

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás