Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 64 óra múlva 3 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Bread & Butter - Berlin Fashion Fair

  16. 08. 2013      A divat világában

Bread & Butter tisztességes egy hagyományos divatmárkák, amelyekhez a hozzáférést csak a kereskedők a divat és az újságírók. Évente kétszer ad otthont a berlini Tempelhof repülőtéren. Néhány napig a hatalmas repülőtéri csarnok átalakult kiállítótér a legkívánatosabb divatmárkák a világ minden tájáról.

Bread & Butter 2013 Bread & Butter 2013

Ezen a nyáron tisztességes tartott július elején, és természetesen mi is ott voltunk! Egyéni repülőtéri hangár többféle módon Stage, a városi stílus a farmer kollekció a legfényűzőbb és legelegánsabb divat márkák, mint a Fred Perry, Tricker cipő és így tovább. Urban bázis, a fő divat szakaszban nyújtott beolvasni tavasz / nyár 2014-ben a legnépszerűbb márka, amely egyértelműen Desigual , Calvin Klein , Fornarina , Pepe Jeans, whiskyt szódával , és még sokan mások.

Desigual márkát Bread & Butter 2013 Desigual márkát Bread & Butter 2013

Márka: Scotch & Soda tisztességes volt a legnagyobb és luxus állvány Márka : Scotch & Soda tisztességes volt a legnagyobb és luxus állvány

A cipő részén arra összpontosítunk, hogy a legtöbb műanyag cipő Mel Melissa és Crocs , ami egyértelműen uralja az egész cipőrészek. Új kollekció tavasz / nyár 2014 teljesen izgatott még van, hogy van valami, hogy várom :-)

Crocs cipő stand volt, jól látható Állvány cipő Crocs félreérthetetlen volt

Az egész divat esemény kíséri a programot, hogy minden üzletember, vagy újságíró, szívesen - Bread & Butter számukra kínál számos divatbemutatók, rendkívüli táncelőadások. Üzleti találkozók tökéletes chill-out zóna a medence egy koktéllal a kezében.

A repülőtéren, a szervezők létre a strand A repülőtéren, a szervezők létre a strand

és valóban park ... :) és valóban park ... :)

Bread & Butter nem csak a divat. Ez elsősorban a nagy üzleti találkozó üzleti trendek az életmód, inspiráció, találkozó kedves emberek, és gyakran sikeresen.

És semmit sem tehetünk mást, de kitartóan várják a folytatása a divatbemutató által bemutatott berlini vásár Bread & Butter, amely kerül sor 2014. január Ismét viszi néhány kép és információ, amit sikerült tárgyalni az Ön számára, és gondoskodik.

Néhány további képek ...

Kilátás a tető, hogy a külső zóna vásár Bread & Butter Kilátás a tető, hogy a külső zóna vásár Bread & Butter

Hostessek minden típusú és színű :) Hostessek minden típusú és színű :)

Kiállítva is isteni Karl Lagerfeld Kiállítva is isteni Karl Lagerfeld

Volt egy csomó kereskedők és sikerült tárgyalni az Ön számára sok hír;) Volt egy csomó kereskedők és sikerült tárgyalni az Ön számára sok hír;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás