+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

BOTY DESIGUAL

  20. 02. 2019      Different TV CZ / SK

DESIGUAL CIPŐ

Helló, ő hívja jarooo-t!

Néhányan élvezzük a gyönyörű téli ajándékokat. A hegyekbe utaznak. Síelnek és élvezik a tél. És néhányan (a másik fele) lelkesen keresik a tavasz kezdetét. És tudod mit? Jött!

Nos, hát. Igaza van, hogy van néhány nap hátra a tavaszi hivatalos kezdetekig, de érzi? Valami a levegőben. Mi igazán hasonlít a tavaszra. Mi, a Differentu-nál érezzük, így folyamatosan készítünk Önnek új darabokat a 2019. tavaszi és nyári szezonban. Mint az új cipők, a Desigual SS19.

Itt van a Desiugal női cipő erre a szezonra! Ezért a mai DifferentTV epizódban vadonatúj modelleket mutatunk be, amelyekből a tavasz szó szerint sugárzik. Megtudhatja, hogy milyen motívumokat, színeket, formákat és mintákat készítettek az Ön számára a Desigual alkalmazásban. És hogy törődtek velük.

Az ajánlat valóban nagyszerű, és Önnek lehetősége van első alkalommal valóban választani, de igazán a legforróbb híreket, amelyeket Önnek készítettünk. Ha továbbra is tétovázik, milyen új tavaszi cipőt kell választania, most a megfelelő pillanat.

Fedezze fel a Desigual női cipő első gyönyörű tavaszi darabjait.

DESIGUAL

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?