Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 63 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Boots Mel Melissa - 39.DÍL - DIFFERENTTV.CZ

  23. 09. 2014      Different TV CZ / SK

Videó% (y, 0OmYAo9_TqI)%

Mel műanyag csizma luxus cipő, ami kell. Még az eső, nő nézd elegáns és divatos. És ezek a stílusos csizma, hogy segítsen. Mel csizma kényelmes, plusz csodálatosan illatos. Ez azért van, mert a speciális anyagból Melflex hogy kényelmes, rugalmas és tökéletesen illeszkedik a láb. Melflex szeretni fog. Valójában, Mel cipő szeretni;)

Mel csizma divatos cipőt, a vízparton van a legkisebb esélye. Akkor ugrik pocsolyákban, és akkor még mindig jól néz ki. Holínkám robusztus ellen más márkák Mel nagyon elegáns.

Mel egy teljesen műanyag designer cipők Brazíliából. Mel egy teljesen brazilok imádják. Tény, hogy ő imádja a világ számára. Ez a húga Melissa márka, amely minden bizonnyal szintén jól ismerjük. Mel van az Ön számára. És akkor bíznak bennünk - mi azt vezetni őket az egész társaság;)

Mel cipőbolt a hivatalos cseh e-shop: www.botyMel.cz

Vagy olvasott novékolekci a nšem magazin: http://magazin.differentfashion.cz/ze-sveta-mody/boty-mel-priletly-z-brazilie-s-novou-kolekci-podzimzima-2014/

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás