+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Boldog Dugók - funkcionális fejhallgató mint egy divatos kiegészítő

  21. 01. 2016      A divat világában

Boldog Dugók A cég 2011-ben alakult Svédországban, és ma működik több mint 50 országban világszerte. Az alapítók tűztük ki magunk egyértelmű cél - a kiváló minőségű fejhallgató luxus kivitelben. Törekvésük volt, hogy a fejhallgatót, mint egy divatos kiegészítő.

Boldog dugók fülhallgató. Forrás: houseofcoco.net

Svéd egyszerűség rejlik okos, minimalista termék. Boldog Dugók szeret szín, lehet választani a rengeteg szín - a világostól a legsötétebb. Szín kiválasztása nem véletlen. Boldog Dugók tanuló aktuális trendeket a divat és kínál fel a színek, amelyek jelenleg a ,,”.

Boldog dugók. Forrás: happybranding.se

Boldog dugók nem csak a színeket, hanem motívumok. Arany, ezüst, fém motívumok, valamint állati modellekben és a hadsereg a legfelső pozícióban a jelenlegi tendenciák már néhány éve. Ezért sem a fejhallgató nem kell maga mögött, és Boldog dugók éppen ilyen minták és motívumok ajánlatokat.

Forrás: Different.cz

Fejhallgató nem csak a luxus divat kiegészítő, híresek minőségű hangátvitelt, amely szponzorok aranyozott 3,5 mm-es jack. Mert a stílus ugyanolyan fontos, mint a funkcionalitás. A fejhallgató kompatibilis az összes okostelefonok, tabletta vagy MP3 lejátszók. Ezek az eredeti fejhallgató és a beépített vezérlő egy mikrofonnal használható a hívások fogadására, illetve aktiválja / kikapcsolja a zenét.

Forrás: Different.cz

Boldog Dugók termelnek többféle fejhallgató. A mi e-shop találsz klasszikus típusú fejhallgató. Earbuds hogy egyszerűen fülben, és lehet használni minden nap.

Forrás: Different.cz

Vannak a fejhallgató már közhelyes és okoukaná? Az elrejtése alatt pulóver vagy dzseki tartani azokat a vezetékeket ,, hülye „nem látni? Hidd el, hogy a márka fejhallgató Boldog Dugók büszkén mutat és a kijelzőt a világon. Hidd el, hogy ha úgy dönt, egy, hamarosan bővíteni a gyűjtés és kiválaszthatja a készülék szerint a napi ruhát, amit csak fel. mivel ez a divat szeretni fogják, mint mi .;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás