Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 43 óra múlva 46 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Boho chic stílusban, vagy egy új gyűjtemény a Desigual tavaszi / nyári 2017 BOHO!

  24. 02. 2017      A divat világában

Boho chic stílusban mostanában éhség az egész divatvilág, és nem csoda. Szerette neki sok a lányok és nők, akik nem félnek kísérletezni. Még világ vezetői Boho, köztük Kate Moss, Olsen testvérek vagy Blake Lively.

Boho Chic egy olyan stílus, amely egyesíti a bohém és a hippi stílus. Ez egy informális és nyugodt üzemmódban, amely egy bizonyos adag bátorság és értelme a divat. Az alapvető elemek egyszerű színek, kiegészítve etnovzory, gyöngyök, hímzés, tapaszok, lames, rajzszögek, pom-poms, és így tovább. Boho béren kívüli és csipke egészítik hatalmas divat kiegészítők - nyakláncok, karkötők, hajpántok, napszemüvegek és kézitáska. Tökéletes Boho Chic nézd hangsúlyozva annak összeborzol apró zsinórra.

Desigual kabát

Ahhoz, hogy boho, akkor nem feltétlenül megy vissza a '70 -es években, mert Desigual az idei kollekció is jelent Boho Chic darabokra, és vette ezt a hagyományos gyűjtemény a modern divat. Bemutatja a különböző cipők, kabátok, nadrágok, szoknyák, ingek és ruhák egy Boho Chic stílus, és most jelen van. Inspirál videónkat.

Desigual ruha

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás