+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Different.cz - a kapu a divat világához

FEKETE!

Ezen az oldalon hamarosan láthatja az idei Fekete Péntek divatfogásait, amelyek kissé különlegesek lesznek.

Mikor vár a Fekete Péntek?

Kör a naptárban! Az év legnagyobb vásárlási ünnepe, a fekete péntek, idén 2019. november 29-én , pénteken esik .   Ébredjen egy vadászra vagy stílusvadászra magadban, és kap egy új divatcsizmát a szekrényében jelentős kedvezménnyel ma.

Tudja, mit jelent a FEKETT-PÉNTEK?

A fekete péntek vagy a fekete péntek az Egyesült Államokból származtak, és népszerűsége az egész világon elterjedt. A fekete péntekre hagyományosan a Hálaadás utáni pénteken kerül sor, és hatalmas kedvezmények kíséretében. 1929-ben , fekete pénteken származik, amikor a New York-i tőzsde összeomlása gazdasági válságot váltott ki, és egyes kereskedők kedvezményes napot szerveztek az ügyfelek vásárlási ízének megkönnyítésére. Az esemény az évek során népszerűvé vált, és ma a fekete péntek az év egyik legnépszerűbb bevásárló napja.

Alig várom?

Természetesen vásárolhat elegáns ruhákat kiváló áron a "kedvezmény alkonyatkor" elõtt;) Fedezze fel, milyen gyönyörű darabok vannak most az Ön számára az KEDVEZMÉNYEK és ELADÁS kategóriában.

PRO_NI_1 PRO_NEJ_1 [1].

Először szeretné tudni a közelgő kedvezményekről és akciókról a Different.cz webhelyen? Tehát ne felejts el követni minket:

A Facebookon ▶ ️ Kövessen minket
Az Instagram-on ? Igen, kérlek
Vagy várva nézzen meg ▶ čekání YouTube-ot ! Ott is megtalálhat minket.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás