+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Black Friday 2019

  22. 11. 2016      A divat világában

Szerencsés Fekete! 

A Differenta és Black Friday jó kis csapatot alkot!

Elérkezettt, itt van, már nálunk is az e-shopon, amely november 22.-ôl egészen december 1.-ig tart, tartsatok velünk, és élvezzétek, a szebbnél szebb divatos, és luxus darabokat!

Nálunk minden szépet megtalálsz!

Ellenállhatatlan darabok, világhírű márkáktól, exkluzív márkák, mint például a DesigualGuessTommy HilfigerCalvin Klein és még több  világhírű márka, kiváló áron, a legnagyobb leárazás az idén, egészen 70 %-ig, mint tudjuk a kék az szép, de a fekete mégszebb, ugye? ;) Szóval, hurrá, induljon a kedvezmény  vadászat! 

Tudjátok honnan BLACK FRIDAY?

          

A fekete péntek (eredeti, angol nevén Black Friday)  hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-én tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás