+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Balerínky bázisként cipő szekrény

  12. 07. 2013      A divat világában

Továbbá, minden télen várja, hogy a tavaszi és újra Přezujeme a csizma a balett lakások ? Már több éve van balerinák uralkodott és tökéletes csomagtartó tavasztól őszig. Balerínky uralják a nyári és soha botníkům őket nem elég. A francia, az elismert divat szakemberek támogatják az érv, hogy ha egy nő kell egy pár cipőt, akkor minden bizonnyal csak a balerinák. Alakjuk időtlen, csak kissé innovatív minden új divat szezonban.

Azok a színek és formák, aki választani?! Ez a hit „muskétás”, balett cipő, egy kis párkány felett lábfej. Mert durvább jellemek divatos ismét során punk típus, szegekkel összes színek és formák.

Mel balerínky Balerínky Mel - " muskétás "

Punk balerina Melissa Punk balerina Melissa

Ha tényleg a minőség és a luxus, nem a cipő rack hiányzik néhány olyan klasszikus, időtlen balerinák. Az inspiráció érdemes lehet az aktuális őszi kollekció Melissa, aki indokolja szintű balett lakások a következő szintre. És mind a magasság - kis sarok, így biztosan szintén fényűző megjelenés.

Luxus balerina Melissa Luxus balerina Melissa

Üzletünk is a sport a típusú nők, akik szeretik a lábukkal biztosan kopott a kényelmes és sokoldalú alakja balerinák, felajánlotta ezt a példát Crocs gyűjtemény.

Sport Crocs balerinák Sport Crocs balerinák

Dress, mint egy fekete vagy más tompa színek? Nem sok jó színes ruhákat, de keres egy nyári szín sodródás? Akkor lesz elégedett balerinák Desigual , amelyek vidám és praktikus mellett! A belsejében a cipő egy gumiszalag a kényelmes illeszkedést és a talpbetét készült csiszolt bőr.

Színes balerínky Desigual Színes balerínky Desigual

Forró nyári napokon? Nem gond! Reach perforált balerínkách Mel és Melissa, hogy nem csak kényelmes és elegáns cipő is kínál zökkenőmentes karbantartás. Így választotta magának? ;)

Mel lyukasztott balerínky Mel lyukasztott balerínky

Melissa kényelmes balerínky Melissa kényelmes balerínky

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás