+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Balerinák - A történelem a legnépszerűbb női cipő

  20. 05. 2014      A divat világában

Tudod, az az érzés, amikor a tél véget ér, és várjuk, hogy húzza ki a szekrényből nyári cipő? Tisztítsuk meg ökölvívócipők és balettcipő polírozott, hogy ki a polcokra? A nők többsége folytatja ezt a tevékenységet februárban az érkezése az első meleg ray és reméli, gyorsan kifejlődik a tavasz.

Tavaszi cipő rack formában - balerinák az összes szín. Forrás: google.com Tavaszi cipő rack formában - balerinák az összes szín. Forrás: google.com

Balett lakások már minden hazai nepočítaně- hogy ezek a modellek elegáns, sportos vagy elegáns műanyag balerina. De tudod, azok eredetét és történetét? Balerinák, mint a neve is sugallja, sok közös balett. Balerínky első alakult ki, mint a balett cipő, hogy a fia azt javasolta a végén a 40-es Rose Repetto.

balerina balerinák Az első és a klasszikus balerinák, aki meghódította a világot.

Rose Reppeto vált tervezési vezetője azzal a kéréssel, hogy hozzon létre egy balett lakások felé fordult és a csillagok, mint Brigitte Bardot formátumban. Most a színésznő adott nekik a hírnév és a balett lakások vált igazi hit között női cipő a következő évtizedekben.

A nyolcvanas években kezdődött balerínky meghal egy kicsit, amikor meghalt tervező Rose Repetto. Emberek esett le vele a márka kezdett úgy tűnik, egy kicsit balerinák okoukané.

Ugyanakkor egyértelmű volt, hogy ez a kényelmes, mégis szép és nőies cipőt vissza kell térnie a rivaldafényt. 1999-ben Jean-Marc Gaucher márka RePets balett lakások vásárolt vissza, és leült a cipőjével képzeletbeli trónt a dicsőség. Balerinák most az egyik legnépszerűbb fajta cipő. Arról van szó, hogy a sarka egy kicsit fáj egy idő után, és élvezze minden nő néha egy kicsit „megkönnyebbült”.

Már világos, hogy - amint ez a divat - a pillanat lesz kevésbé természetesen több időt, de soha nem tapad egyértelmű fémjelzi a divat klasszikus.

És ilyen formában a mai balett lakások - műanyag Crocs, www.DifferentFashion.cz És ilyen formában a mai balett lakások - műanyag cipők Crocs , www.Different.cz

Most nem tudjuk elképzelni, hogy egy nyári rugó nélkül vagy balerinák, azok típusait, formák és stílusok számtalan ma. Mi szurkolnak műanyag balerínkám különösen azokat, amelyek gyakorlatilag nem igényel karbantartást, és tart több szezonon;)

Műanyag és illatos balerínky Melissa, www.DifferentFashion.cz Műanyag és illatos balerínky Melissa , www.Different.cz

Ez nem arról szól egyre sarkú ... lehet más, és sokkal kényelmesebb;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás