+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Balance differentroku 2013

  20. 12. 2013      A divat világában

A 2013. évre a végéhez közeledik, és elkezdjük számolni. Ami új, az történik hazánkban? Ok, ezúttal is számba veszik majd veled;)

új tereket

2013 kezdtük az új létesítmény Pilsen, ahol költözött 2012. november Az új iroda és raktár, dolgozunk a az év elején még egyszerűbbé válik. Én üzlet előtt az ügyfelek Pilsen sokkal népszerűbb és elismert itt, a mi design, ugyanakkor kényelmes hozzáférést stb Igazából most jön újra, és így ma van dolgunk rekonstrukciója a raktárból.

Desigual - üzleti Plzen, Roosevelt 9 Desigual - üzleti Plzen, Roosevelt 9

New Web Design

Dolgoztunk rajta 3 hónapig. Tuning a részleteket, megkérték, és megvitatták, hogy hova tegye, amit gomb egyszerűsíteni, hogy mit és hogyan kell csinálni, hogy a legjobb az Ön megelégedésére. Szeptember 10, 2013 éjszaka, az IT fiúk vásárolt energiťáky és mentünk az új design. Észrevetted, hogy nincs hiba a reggeli és a válasz nagyon pozitív volt a kezdetektől fogva. Tehát nem kellene, és folytatta;)

www.DifferentFashion.cz www.DifferentFashion.cz

Facebook www.DifferentFashion.cz

Azt kérdeztük magunktól a céllal, hogy felszámolja a 10.000 rajongó a szociális háló. Ezen a ponton szinte 16.000. Igyekszünk, hogy szórakoztassák a Facebook, hogy kommunikáljon veled, kínál Önnek rendezvények és versenyek. Facebook nem lehet látni minden kedves üzenete, úgyhogy kattints a honlapunkon a „szeretem” -, akkor a „Beállítások” - és a kullancs „Összes frissítés”) Akkor nem marad le semmiről.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/www.differentfashion.cz

Facebook DifferentFashion.cz Facebook DifferentFashion.cz

új márka

Az év során mentünk után nemzetközi divatbemutatókara és keresi a következő izgalmas globális divat márka. Együttműködést kötöttünk katasztrófa Designs , márka vigyorgó Spanyolországból . Rendeltem egy új kollekció whiskyt szódával , várja a reakció. Voltak pozitív, így tudjuk, hogy mi hiányzik a Cseh Köztársaságban és mit szeretne. Mi továbbra is megtenni. Stay tuned! ;)

Marks DifferentFashion.cz Marks DifferentFashion.cz

divat magazin

Elindítottuk a divat magazin. Hamarosan tetszett, és olvasni kezdett. Igyekszünk átadni a tanácsot és érdekes módon tapasztalat. Divat az életünk, és ez így van a dolgunk, mi örömmel megosztani. Olvasson tovább, hogy nekünk, és életed lesz édesebb;)

divat magazin divat magazin

Új szociális hálózatok

Elkezdtük kommunikálni veled:

Instagram - https://instagram.com/differentfashioncz

Google+ - https://plus.google.com/+DifferentfashionCz

és így tovább ...

Instagram DifferentFashion.cz Instagram DifferentFashion.cz

Bankkártyás fizetés

Lehet ebben az évben megbízásokat www.DifferentFashion.cz alkalmazzák online hitelkártyával vagy egyéb fizetési módok. Ez egyszerű. Csak ahelyett COD válassza GoPay - bankkártyás fizetés és egyéb online fizetési módok. Még ebben a lépésben finomhangolását a sok részlet, de minden más működik, nagyon biztonságos.

különböző Island

Van nyitott egy új koncepció teljes legszebb divatkiegészítők a nemzetközi márkák Desigual, katasztrófa- és Melissa. Különböző Island az első sziget OC Olympia Plzen. Azt tervezzük, sztrájkok más városokban. Élvezze;)

Különböző Island - Desigual és katasztrófa kellékek Különböző Island - Desigual és katasztrófa kellékek

különböző TV

Mi majdnem elfelejtettem. Különböző TV've szerette az első naptól kezdve. Videó, melyben bemutatjuk a részleteket az egyes termékek, a különböző funkciók és különleges gyűjtemény márkánk. Hirtelen, csak tudta, hogy Desigual táska viselhető 4 módokon és dokladovníkem katasztrófa még a világon nem fog eltévedni;)

Jézus adott nekünk egy új kamera és a mikrofon, így a következő évben különböző TV're fog emelni egy kicsit más szinten. A Veronika maradjon velünk, ne aggódj;)

Különböző TV-csatorna a YouTube-on: https://www.youtube.com/differentfashioncz

különböző TV különböző TV

Természetesen ez történt pár apróság kezdett dolgozni velünk egy pár új embert. De még mindig húzza össze, és nem akarják, hogy ki az utat - így a Cseh Köztársaságban az izgalmas világ márka, hogy kommunikálni az ügyfelekkel, és ez az egész egy kicsit más;)

Hogy még a jövő év különbözik WWW.DIFFERENTFASHION.CZ.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás