−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 24 óra múlva 7 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

AZ UNDER ARMOUR SPORTMÁRKA BEVEZETÉSE

  09. 11. 2018      Different TV CZ / SK

UNDER ARMOUR

Sport háromszor, egészségedre, egészségedre!

Itt a Differentnél nemcsak a divat szerelmesei, hanem a sportok szerelmesei is. Ezért örömmel üdvözöljük az UNDER ARMOUR új sportmárkát. És mivel ez a márka tisztán sportos, elkészítettük a Different TV egy különleges epizódját.

A Simcha és Nicole hagyományos felállását a korábban rejtőzködő Radek és Martin duó váltotta fel. Röviden, srácok, akik szeretik a sportot, és három perc alatt annyi információt, érdekes információt mondanak el, hogy nézni fogod.

Sokat beszéltünk az UNDER ARMOUR márkáról. A márka alapításának legalapvetőbb pontjai 1996-ban jöttek létre Kevin Plank alapító segítségével. Ez a márka azóta egyedülálló, mert sportolókra szabott ruházatot gyárt. Testre szabott, kérdezed?

A márka speciális mikroszálakból készült, amelyek a legjobb kényelmet nyújtják, hogy igazán nagyszerű teljesítményt nyújtsanak. Elég volt, és kár lenne megfosztani a fiúkat egy ilyen premiertől.

A teljes Different csapat nevében sok sportos kalandot, sikert és az UNDER ARMOUR márkával együtt duplán sok sikert kívánunk.

SPORTRUHÁZ

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?