AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Az új sport kollekció Desigual csak nálunk Different.cz!

  11. 03. 2014      A divat világában

Üdvözöljük a születés egy új sport kollekció Desigual Női, amelyhez kizárólag hozza meg a legelső, a Cseh Köztársaságban. Ez a sport kollekció Desigual nem a legnagyobb meglepetést az idei, és célja a nők, akik szeretik a sport és a szín és a játékosság a márka Desigual . Ezzel a gyűjtemény lesz, minden sportág ugyanakkor elegáns és hogy a nők szeretne;)

Desigual Sportcipő www.DifferentFashion.cz Desigual Sportcipő www.DifferentFashion.cz

A gyűjtemény célja, együttműködve a tervezők és a gyárak világszerte sport márkák, mint például. A Nike vagy a Reebok és a magas színvonalú. Az anyagot, amelyet a gyűjtemény Desigual A sport a legjobb, hogy a jelenlegi technológia a sport számára kínál.

Desigual Sport babrálta a színek és a darabokat egyaránt jól járt divatosan ,, „”, valamint a tisztességes, így minden nő fog találni. A termékpaletta széles, és hogy úgy dönt, egy zakó, ing, leggings, nadrág, cipő vagy táska Desigual, nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Desigual sportcipő Sneaker Dancer www.DifferentFashion.cz Desigual sportcipő Sneaker Dancer www.Different.cz

Sportcipő Desigual puha kiváló minőségű cipő lélegző anyagból az eredeti élénk színeket. Desigual cipők létre több fő típusai. Ezek különösen alkalmasak a futás, tánc, különböző típusú gyakorlatok és beltéri tevékenységek.

Desigual lábbeli 4 csoportba osztjuk függően sport. Speed ​​Up cipő kimondottan fut. Ha tölti a legtöbb időt a fitness központ, akkor értékelni fogja a cipő nevét viselő Teljes Gym. Mert a tánc szerelmesei vannak magasabb bakancsok nevű Dancer, a másik pedig egy klasszikus típusú lábbeli úgynevezett One Way, amely szintén semleges, és a kiválasztott mindenféle mozgás és a sport.

Desigual Sport www.DifferentFsahion.cz Desigual Sport www.Different.cz

Tehát választani ezeket az egyedi sport Desigual darabot az új kollekció és még különböző sportágakban;) ENTER billentyűt GYŰJTÉSÉHEZ Desigual SPORT

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás