Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 64 óra múlva 49 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Az új Desigual női kollekció itt!

  27. 01. 2015      A divat világában

Az új évben jön egy új női kollekció tavaszi / nyári 2015. Ez nekünk, mint minden évben, hogy jöjjön le a Barcelona, Spanyolország és már elérhető www.Different.cz bőven lehet választani! A gyűjtemény az úgynevezett „Say valami szép”, és tele van friss színekkel kiegészített, valamint a korábbi Desigual kollekcióban, egy limitált Christiana Lacroixe.

Desigual ing Fonseca Desigual ing Fonseca

A dolgok a kollekcióban nagyon eredeti és jön vele, hogy kedvese különösen érdekes módon. Egy darab, amit egy szekrényben biztosan nem hagyja ki!

Desigual Kabát Asha Desigual Kabát Asha

Része a gyűjtemény algyűjteményből ihlette a híres barcelonai építész Gaudí. Ő emlékezetesen történetének eddigi Barcelona, a csodálatos épületek és ezért egy ikon egész Spanyolországban, valamint a márka ruházat Desigual . A gyűjtemény tavaszi / nyári 2015 ismét érdekes készlet, amely felső részből, kézitáska Desigual , sál, pénztárca és egyéb kiegészítők. Akkor dallam Desigual darabokat, és kápráztató és környékén több, mint a normál)

Desigual kézitáska Charlote Tsukiflo Desigual érdekes kézitáska Charlote Tsukiflo

A több mint 100 tervez, akkor is élvezheti. De az első nagy része a mi raktárakban. Different.cz így eldöntheti, hogy frissítse a szekrény, és akkor lesz a nyáron nálunk más!

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás