−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 0 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Az ősz elején, Emo mokája

  24. 09. 2018      A divat világában

Hogy felmelegítsem a lábamat, nekem Emo cipőm van!

Átmeneti időszak, amikor még mindig nem akar ballerina, de még mindig nem érzed jól a téli bokacsizmaidat . Megvan a tökéletes gumiabroncs, amely megragadja a lábadat és a szívedet.

A valódi alakú mocasinok valódi báránybőrből készülnek, melyet "birkóztak" a juhok gyapjával , ami szó szerint lökdöseti a lábadat. A talppal rendelkezik gumi, és speciálisan kialakított hornyok vannak a víz kifolyására a szabadban. Plusz csúszásgátló, ezért ne aggódjon, ha valahol kicsúszik a lábad.

Emu Amity

Mint mindig, több design is létezik - mindegyik más, de mindegyiknek ugyanaz a dologja van, mint amit megnéznek! Az Emu mokaszinokba fényes kivitelben, fémes tükröződésekkel és romantikus íjjal illeszkedhet, amely tökéletesen illeszkedik elegáns vagy alkalmi ruhákhoz, vagy egy színes, diszkrét változathoz, ami mindent illeti.

Emi Amity

Emi Amity

Ráadásul ezek az emu nemcsak az őszi szezonban, hanem tavasszal is megismerhető lesz , amikor az első napsugarakat feltárják, de a hőmérő még mindig nem lesz jó a nem fűtött csizmák számára.

Szeretett valaha? Ha nem, meg kell próbálnod ezeket a mokaszinokat magadon - akkor nem fogsz habozni, épp ellenkezőleg, nem akarod, hogy vegye le őket!

Emu cipő

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?