−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 46 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Az Ipanema műanyag cipő új gyűjteménye 2019 tavaszán és nyáron

  15. 05. 2019      A divat világában

A tavasz lassan, de biztosan kopog az ajtón, így a megfelelő alkalom, hogy tavaszi cipőt új friss darabokkal felszereljük. Éppen ezért van egy nagyszerű hírünk az Ön számára, van egy új, Ipanema márkabolt gyűjteménye.

Ipanema

Az Ipanema 2001 óta a Grendene egyik legnépszerűbb műanyagcipőjének márkája . A Melissa , Mel Melissa és Grendha rendkívül sikeres Melissa , Mel egy másik nyári gyöngyszemének gyártására vágyott, amely szerte a világban több ezer nőbe fog beleszeretni. Az Ipanema érdekes formájú papucsokat, eredetileg díszített szandálokat, valamint elegáns ékekkel, sarokkal vagy kényelmes cipőkkel és sok népszerű ballerinnal rendelkezik. Nagyon sok különböző tervet mentettünk meg Önnek a Different.cz-nál, így rengeteg választható.

Mi jellemző az Ipanema-ra? Mindenekelőtt a Rio de Janeiróban ismert, jól ismert egzotikus Ipanema kerületről kapta a nevét, amely páratlan élénkségéről ismert. A gyönyörű Ipanema Calçadão strand ezen a területen halad, amely néha egy meghatározott mintázattal van burkolva, és ez a minta a műanyag cipők talpára vagy belső talpára is kiterjed. Ez csak egy emlékeztető.

Az Ipanema cipő kellemes Flexpand műanyagból készül, ami nem csak puha, tartós és alkalmazkodó, de főleg 100% -ban újrahasznosítható. Ha megveszi ezeket a divatos darabokat, akkor nemcsak magadra, hanem a környezetre is boldog lesz. Ezenkívül elfogadható áron kapja őket.

A tavaszi és nyári 2019-es Ipanema cipők új gyűjteménye lélegzetelállító. Érdekes formák, divatos színek, időtlen díszítő és különösen tartós darabok, amelyek a nyári szezonban szórakoztatják Önt. Mind a nyaralás, mind az alkalmi viselet érdekében szeretni fogják őket, a városra, kirándulásokra, de az edzőterembe is.

Ipanema szandál

flip flops Ipanema

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?