−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 15 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Az évad közepén akció javában zajlik

  10. 05. 2021      A divat világában

Ma, hosszú idő után, minden üzlet ajtaja ismét kinyílik a nemcsak a divat minden kedvelője előtt. És mivel szeretnénk még élvezetesebbé tenni a vásárlást, egyedülálló extra 10% kedvezménnyel rendelkezünk mindenért az Ön számára!

A kedvezmény soha nem elég! Boldogok akarunk maradni.

Most kedvezőbb árakért nemcsak az összes világhírű márka forró híreit vásárolhatja meg, hanem a már kapható divatcikkeket is. Vessen tehát egy pillantást egy tisztességes tavaszi ruhára, népszerű divatos cipőkre vagy egy ellenállhatatlan fürdőruhára erre a nyárra. Érdemes megjegyezni az Anekke mesemárka vagy a Goby balerinák újdonságait is , amelyeket szó szerint festettek.

És láttad az új lakberendezési kiegészítők Otthon ? Nem? De biztosan nem szabad kihagyni őket. Köztük talál elegáns ágyneműt, eredeti dekorációkat fatálcák vagy érdekes virágcserepek formájában, és nem utolsó sorban a Yankee Candle gyertyákat , amelyek minden belső teret ellenállhatatlan illatokkal illatoznak sok órán keresztül. Az elegancia és a stílus már nem csak a szekrényhez tartozik, de hangulatosak, és otthoni hangulatot árasztanak.

Ne habozzon! Kedvezménnyel minden gepárd sebességgel eltűnik a raktárból, ezért ne hagyja ki egyik kedvencét sem :-)

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?