-20% Kedvezmény ezzel a kóddal DIFFERENTA20Vége 10 óra múlva 53 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Az első őszi trendek

  15. 09. 2021      A divat világában

Babí léto repül ..

Repüljön velünk egy új öltözékért, amelyben mosolyogva élvezheti ezt az őszt. Tippjeink vannak a régi nyár napjaira készített gyönyörű ruhákról, stílusos cipőkről és vízálló kabátokról, amelyekben táncolni lehet az esőcseppek között, amelyek minden bizonnyal eljönnek az őszi napokban. Várod? Alig várjuk a következő szezont, tele színekkel.

Tánc ősz ruhában

Szereted a ruhákat? A nyár után sem kell lemondanod róluk! Még ősszel is viselhet tisztességes, földes árnyalatú ruhákat, például bordó, barna vagy khaki. A hosszú ujjú vágások vagy kötött anyagok melegen tartanak, még akkor is, ha hirtelen lehűl, és nőiesnek és elegánsnak érzi magát egész ősz folyamán.

Forró tippünk a Desigual őszi színű ruha, amely minden nőnek megfelel. Ezenkívül könnyedén kiegészítheti őket egy időtlen műbőr kabáttal vagy egy kényelmes kabáttal. Ha tökéletesíteni szeretné az öltözéket, nyúljon egy azonos márkájú kézitáskához .

Cipő a (nem) kényelemért

Mit kell viselni az ősz első napjaiban, gyakran kemény dió. Az időjárás kiszámíthatatlan, és néha zápor is előfordul. Tehát a kedvenc balerináiban való kimentés azt jelenti, hogy reggel megfagy a lába, és felveszi a csizmát, hogy délután megőrül a forróságtól és a kellemetlen izzadástól. Akkor mibe keveredjen? Nézd meg, mit értünk mi, a különbségek ebben az évben.

A tornacipők platformja vagy a vaskos cipők a divatirányzatok első helyén állnak a sokadik szezonban, és továbbra is szórakoztatnak minket. Csak beleszerettünk a Tommy Hilfiger modellekbe, elegáns részletekkel, amelyek nadrággal és ruhával viselhetők, és hihetetlenül kényelmesek. Guess , Calvin Klein és a legendásConverse is megér egy látogatást.

A hidegebb és főleg esős napok kedvencei a Melissa cipők , amelyeknek mindenképpen helyet kell kapniuk minden nő cipősdobozában. Egy trend, amelyben egyszerűen nem hagynak figyelmen kívül! A cipő rendkívül kényelmes, és a speciális Melflex anyagnak köszönhetően rugalmas és rugalmas is. A képzeletbeli cseresznye a halvány édes rágógumi illatuk.

Kabátban!

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?