−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 39 óra múlva 15 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Csodás ôszi trendy darabok

  15. 09. 2021      A divat világában

Egyedülálló ôszi színek és trendek

Te is imádod a ruhákat? Jó hírünk van, a nyár után sem kell lemondanod róluk! Az ősz is tele van meglepetésekkel, csodaszp ruhák, többféle kivitelezésben, és színben, bordó, barna vagy khaki. A hűvösebb napokra kiváló fazonú, és meleg ruhák a mindennapokra. 

Forró tippünk a Desigual őszi színű ruha, amely minden nőnek megfelel. Ezenkívül könnyedén kiegészítheti őket egy időtlen műbőr kabáttal vagy egy kényelmes kabáttal. Ha tökéletesíteni szeretné az öltözéket, nyúljon egy azonos márkájú kézitáskához .

ruha

Cipő a (nem) kényelemért

Az, hogy mit kell viselni az ősz első napjaiban, gyakran kemény dió. Az időjárás kiszámíthatatlan, és néha zápor is előfordul. Tehát a kedvenc balerináiban való kimentés azt jelenti, hogy reggel megfagy a lába, és felveszi a csizmát, hogy délután megőrül a forróságtól és a kellemetlen izzadástól. Akkor mibe keveredjen? Nézze meg, mit értünk mi, a különbségek ebben az évben.

A tornacipők platformja vagy a vaskos cipők a divatirányzatok első helyén állnak a sokadik szezonban, és továbbra is szórakoztatnak minket. Csak beleszerettünk a Tommy Hilfiger modellekbe, elegáns részletekkel, amelyek nadrággal és ruhával viselhetők, és hihetetlenül kényelmesek. Guess , Calvin Klein és a legendásConverse is megér egy látogatást.

A hidegebb és különösen az esős napok kedvence, itt vannak a Melissa cipők , amelyeknek mindenképpen helyet kell kapniuk minden nő cipősdobozában. Egy trend, amelyben egyszerűen nem hagynak figyelmen kívül! A cipő rendkívül kényelmes, és a speciális Melflex anyagnak köszönhetően rugalmas és rugalmas is. A képzeletbeli cseresznye a halvány édes rágógumi illatuk.

Kabátban!

Gyorsan szárítható a bőr alatt, ezért nem csak a legújabb trendeknek megfelelően, hanem főként praktikusnak és ívekhez illeszkedő felöltővel kell felfegyverkeznie.

Csomagoljon halhatatlan kockás kabátot az Ichi márkától, vagy próbáljon ki új termékeket a népszerű Moodo márkától . Ha pedig olyan modellt szeretne, amelyben még az eső sem lep meg, válasszon kabátot vagy egy Blutsgeschwister parkot. Nemcsak kellemes softshellből készült, hanem 8000 mm -es vízoszlopával, valamint vidám és játékos kialakítással.

dzsekik

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?