Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Az első kiárusítási hullám!

  28. 12. 2017      A divat világában

Kedves Differentások, az ünnepeket a szeretteinkel töltjük. És nekünk a Differenta.hu-n, Ti vagytok a legközelebbi családtagok, akiknek folyamatosan küldjük a newslettert ;) És természetesen akik erről először tudnak, HULLÁM KIÁRUSÍTÁS, és mindez január előtt. Január előtt.

Hagyd a Karácsonyi sütiket, és élvezd a gyönyörű DIVAT DARABOKAT, árengedménnyel. Mit gondolsz, új kabát, csodás szvetter, vagy egy gyönyörű cipő? Mert megérdemled, igaz? ;)

Kellemes pihenést, és kellemes válogatást az online shopunkon. A Te csapatod Differenta.hu

Most itt a remek alkalom egy megfelelő télikabátra, nehabozz tovább, itt az alkalom, ezt meg kell kell vásárolni. Mit szólnál egy szép Desigual kabáthoz , vagy egy elegáns zakóhoz a Scotch&Soda-tól? További fényűző és elegáns zakók a Rinascimento és Fornarina extravagáns darabjai között, érdemes megnézni. Szóval, döntöttél már? Nézd meg az oldalunkat és válogass kedvedre. 

A kiváló precíz kialakítás, meleg pihe-puha cipők a hideg téli napokra a Crocs vagy Emu márkától! Meleg, vízálló kell ennél több a hideg téli napokon? Ja, és továbbá szép, stílusos és divatos, így biztos lehet benne, hogy nem fagy meg a lábad ,és még divatos is. Időtálló darabok, melyeket nálunk megtalász, kellemes válogatást!

Amire feltétlenül szügség van télen, az a meleg pulóver! Ez kötelező a szekrényedben. Kellemes  meleg, könnyű, kardigán vagy garbó? Színes, finom, mintás vagy, inkább egyszerűbb (letisztult)? Mindezt nálunk megtalálod, nézd meg oldalunkat, széles választék, garantált, hogy találsz számodra megfelelőt. Kellemes válogatást! 

Íme, egy kis inspiráció, nézd meg videónkat Different TV !

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás