+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Az első cseh-szlovák lett kisasszony Veronika Maléřová

  07. 10. 2015      A divat világában

3. 10. Szombaton a Parkhotel Pilsen házigazdája gála, amely hiányzott parádé alsónemű, vagy James Bond. Ott ment bejelentése az első cseh-szlovák kisasszony a stílus Jamese Bonda, vált egy 23 éves bennszülött Roznov - Veronika Maléřová. Ott voltunk, így meg tudjuk erősíteni, hogy nem volt hiba!

Forrás: Hivatalos facebook cseh-szlovák-MISS 2015

Szépség és prezentációs Andrea Veresova öltözött divattervező Zuzana Cerna Lešák , hiányzott a World mutatják Victoria Secret fehérnemű divat és természetesen ,, Different " mutat márka Desigual. A nyertesek vitt haza sok szép és értékes díjakat.

Dress divattervező Zuzany Lesák Black. Forrás: Hivatalos facebook MISS CS 2015

Az utolsó este Miss cseh-Sloveské töltöttünk ötletes program unalom biztosan nem volt a helyén, és nem jelenti azt, csak a valódi szabad fegyelem döntős. Gala díszített nem csak szép döntős z Čech és Szlovákiában, hanem csillag zsűri, Václav Noid Bárta vagy akár James Bond. ;) Az utolsó este szentelt, többek között jótékonysági ,, jótett „, melyek közzététele után a nyertes korona Dražil, árverésen szép CZK 105.000. Ezt az összeget fizettek a képzés segítőkutyák.

Forrás: Hivatalos facebook CS kisasszony 2015

Szépségkirálynő lett VERONIKA MALÉŘOVÁ 2. cseh-szlovák lett MISS DOMINIKA GAJDOŠOVÁ 3. cseh-szlovák kihagyni BARBORA FENCLOVÁ Pilsen. Kisasszony Congeniality nyújtásának nyert VERONIKA ROBOTKOVÁ .

Nyertesek Gratulálunk;)

Forrás: Hivatalos facebook CS kisasszony 2015

Andrea Verešová. Susan Black Dress Lesák. Forrás: Hivatalos facebook CS kisasszony 2015

Különböző show. Forrás: Hivatalos facebook CS kisasszony 2015

Václav Noid Bárta. Forrás: Hivatalos facebook CS kisasszony 2015

Forrás: Hivatalos facebook CS kisasszony 2015

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás