+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Az átalakulás a arc Different.cz és a blokk modell

  26. 03. 2015      A divat világában

Csapatunk Different.cz úgy döntött, hogy a változás a frizura, amely népszerű manapság. És még te - mi rajongók - nem akartuk ezt a tapasztalatot, hogy készítsen. A mi a videókat a Web TV divat DifferentTV.cz vagyunk szeptemberben bejelentettük a lehetőségét iránti kérelem részvétel a saját átalakulás.

Az egyetlen feladata az volt, hogy küldjön egy e-mailt információt rólad, valamint egy fényképet. Az átalakulás regisztrált több tucat pályázók. Ő végül kiválasztott Mrs. Andrea az „távoli” Pardubice, amely jelentős átalakulás az öröm és megérkezett családjával.

Átalakulás ment végbe október 13, 2014, ahol először járt Mrs. Andrea Studio design blokk . Ott van a kezében egy profi sminkes, stylist és a haj tanácsadó Dita Nosková Bezdekova ment változás a stílus és úgy néz ki.

transzformáció Átalakulás kezdődött a szalonban konstrukció blokk

Ms. Andree átalakítás után nagyon szép, és ez volt a valódi változást!

transzformáció Mrs. Andrea munka után csapatunk Design Panel

Az egyetlen dolog hiányzott a teljes átalakulás arcát dallam, szép színes darabokat Desigual. Divat tartozik, ahogy egy személy néz, és az új ruhát, és amikor meg akarjuk változtatni, akkor segíteni fog.

Így költöztünk kirakat DIFFERENT.cz a Roosevelt 9, Pilsen, ahol a stílus Mrs. Andrey ellátás szakembergárda származó Different.cz, különösen a kereskedelmi manager Simona Poláková.

Azért választottuk a három ruhák (éjszaka, a közös kopás és elegáns ruhát darabokból Desigual).

Mrs. Andrea ruha Desigual. A lábak húzta a csizmáját. Mrs. Andrea ruha Desigual. A lábak felhúzta csizmáját .

És ezek a ruhák egyre Desigual És ezek a ruhák Desigual lettek

Mivel Mrs. Andree transzformáció után szép, meg tudja ítélni a saját szemével. Videó megtalálható ITT , vagy elengedi itt:

https://www.youtube.com/watch?v=3CcLQiNH_og

Ha túl szeretne nyerni átalakulás, kövessen minket, akár a következő változás nincs esélye, hogy elkerülje! ;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás