Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 44 óra múlva 46 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Augusztus - outfit az esküvôkre

  28. 08. 2017      A divat világában

Észrevetted már, hogy a legtöbb esküvők minden év augusztusában? Miért van ez? Mivel ez a nyolcadik hónapban, és a bűvös hetes szám nem lényeges? Vagy azért, mert augusztusban a hónap jele a király az állatok, akik jelképezi erő és védelmezője zsákját? Augusztus a legtökéletesebb időjárás minden hétvégén? Vagy egyszerűen csak azért, mert azt akarja, hogy?

Bármi legyen is a helyzet, akkor nem számít, mert augusztusban jön a gyümölcsét, és ha nem az egyetlen házasok voltak, meghívjuk Önt, hogy neki most, kifejezetten az ő backstage. Nézz vissza a múltba, hogy milyen az idei augusztus esküvői viselt.

Legutóbb tematikusan Esküvői ruha színes ruhák. Ami azt jelenti, hogy a jegyespár és a násznép válassza ki a színt a vystylují ,, „a díjat. De nem ez a norma. Van egy tippünk az esküvő ruhát olcsó, színes stílus, a forma tisztességes, krajkovaných ruha Desigual színes simításokat. Ruha van hozzá csillogó cipő ék Melissa , egy eredeti levele Calvina Kleina és időtlen ékszerek Ops! Objects . nagyon jó, hogy ha úgy dönt, ezt a ruhát, nem hibázik, mert akkor tudja használni számos más alkalommal.

Egy másik tipp az esküvői ruhát, friss színek kombinációja. Desigual ruha kombinált balerinák és Melissa ékszerek Desigual univerzális színek, amelyek tökéletesen illik.

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás