+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Átalakítása Different.cz és DesignBlock.cz - nem

  09. 07. 2015      Different TV CZ / SK

Videó% (y 62JaUUSO8EA)%

Az átalakulás egyik kedvenc témája a mi http://www.DifferentTV.cz;) utolsó epizódja Mrs. Andrea átalakulás arc - Mrs. Andrea nagy siker volt, és mi ez a videó hirdetett egy fahasábot újabb átalakulását: A pályázatokat a változásokat . A nevezések kiválasztott kismamák - nem - és ez jó volt, amikor megtaláltuk neki, Desigual és www.Different.cz kis szívük számít.

Nem meglepő, hogy a lány darabokra Desigual és whiskyt szódával teljesen megfelelt neki;)

Először tettünk egy csobbanás Nikol interjúk és mozgott a csapat, hogy tanulmányozza a szépség design Block. Ott vár ránk a tulajdonosa a stúdió Dita Bezděková hogy a csapata elkezdett dolgozni átalakulás.

Metamorphosis kezdődött fodrász, a szín és a vágás. Itt már tudtuk, hogy ez megillet Nikol;) Ezt követte a tárgyalás, amelyik felelős közvetlenül Dita. Bíró a videó magad, hogy a teljes átalakulás sikerült.

Folytattuk ugyanis eltérő, ahol üzletvezető Simon Polakova választotta Nikol néhány felszerelést a márka Desigual és whiskyt szódával. Véleményünk? Világos minden. Nagy nap, nagy emberek, szórakozás, stílus, divat, szépség.

Az álom minden nő;) Köszönöm Nikol, és várom a további átalakítása;)

Megjelenítette: Milan Polák

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás