−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 2 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Aroma diffúzorok Woodwick az otthon illata!

  09. 09. 2019      A divat világában

Felejtehetetlen illat, Woodwick amely teljes mértékben a parfümökről szól. Az illatokat exkluzív módon választjuk ki, és alapos kutatásnak vetjük alá őket, hogy a legkifinomultabb illatjegyeket hozhassuk létre. A nádpálcás diffúzorok csaknem 30% parfümöt tartalmaznak, ami lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy hosszabban élvezzék az otthonukat betöltő illatot. Az azonnali illathatás érdekében a pálcákat meg kell fordítani. Letisztult, színes választékát kínálja, amely tökéletes megoldást jelent az otthon személyessé tételére.

aroma difuzéry Woodwick

Woodwick aroma diffúzérok továbbá a parfüm- és kozmetikai iparágban már évek óta használatban lévő módszer, az illatrétegezés lényege, az adott illata különböző formáinak használatával az illatrétegezés legalább két, azonos, hasonló vagy egymást kiegészítő illatú termék használatát jelenti.

Az illatrétegezés létrehozásához több üveggyertyát is felhasználhatsz. Emellett az üveggyertyákat diffúzorokkal, viaszmelegítőkkel kombinálhatod. Ezek mind kiválóan használhatók együtt, amennyiben hasonló vagy egymást kiegészítő illatokat választunk.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?