+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Army stílus még mindig a pályán?

  26. 02. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Egyszer viselt sok hadsereg stílus - terepszínű nadrágot, szegecsek, tüskék stb Most már válogathatott a szekrény, és talált kincsek ezek az alján. Sajnálom, de a dolgok felrobbantani, mert én még mindig ül. Gondolod, hogy még ma is.


Eva Fekete

Válasz

Kedves Éva,

Army stílus kopott még, ez a stílus, hogy soha nem megy ki a divatból, valamint a fekete-fehér kombináció. Army stílus, ami a zeniten gondolná, csak azért, mert tudta kiszorítani akár más stílus. Azt szeretem a dolgokat, amelyek a különböző, és a hadsereg stílus minden bizonnyal, és akkor is, ha a hadsereg stílusban szórakozás nekünk így a zöld fény.

Érdemes lehet még megemlíteni, hogy a hadsereg nem lehet az egyetlen olyan stílus fáradalmait, de egy klasszikus hadsereg színek együtt a darab, amit általában viselni. Army és elegáns leszel farmer és cipők Converse , hogy hozzá stílusú park. Például inspirálja, ebben a ruhában a márka Fornarina .

Fornarina

További szép napot www.different.cz Nikol.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás