EXTRA 20% Culito, Anany KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 13 óra múlva 47 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Army stílus - halhatatlan divatirányzat

  21. 02. 2018      A divat világában

Army, vagy akár katonai stílus egy divatirányzat, amely népszerű sok ember a világon, és nem csoda. És ismét vissza a divat, vagy nem jött ki, de ez upozadnily egyéb divatos stílus. Ha tehát elrejti fáradalmait alján a szekrény, akkor bátran ki. Army stílus nem csak a katonai stílus, ez nem jelenti azt, hogy az álcázás nadrág és ing keret a kérdés tetőtől talpig. Nézzük meg, hogyan viselik.

Ha maskáčové darabokat nem, ez nem jelenti azt, hogy nem engedheti meg magának Army stílus, kedves hölgy. Csak úgy, ahogy van, hogy valaki fekete színű csak hordható lehetőség, de ez hamarosan megváltozott a fehér, bármilyen okból, ez csak azt jelenti, hogy csak és egyszerűen más módon tudunk alkalmazkodni. És így Army stílus lehet viselni saját.

Festékek és kiegészítők

Army alap színek a zöld, khaki, barna, szürke, bézs és fekete, hanem a bor. Másik nélkülözhetetlen eleme a hadsereg stílusú csapáson, csapok és gombok, amely egyaránt alkalmazandó ruházat és kiegészítők. Táskák, hátizsákok, parkokban vagy más felsők. Még a márka Desigual elemei fellelhetők hadsereg stílusban, mint ebben a zsákban Desigual .

kézitáska Desigual

Minták és anyagok

Álcázómintázat nem az egyetlen tartomány hadsereg stílusban. Ugyancsak népszerű ruhával vagy műbőr anyagból. Tökéletesen hadsereg fog kinézni műbőr nadrágot oversizovým khaki tetején. Számos lehetősége van egyszerre, és a képzelet természetesen nem korlátozza. Kedvenc stílusa farmert és egy fehér póló, hozzá kell adnia egy elegáns Army Park. Akkor ruhát ihlette a márka Fornarina .

télikabát Fornarina

Mi gyalog?

A hadsereg stílus eleve klasszikus ,, Kanada”, de feltétlenül pozitív helyettesítheti a népszerű motoros csizmát, de cipők a platform, vagy akár a népszerű cipők Converse , mindent jól néz ki, ha hangolja a ruhát szerint a tökéletességet.

Converse cipők

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás