−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 16 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Under Armour - hogyan viseld felületesen?

  14. 11. 2018      A divat világában

Nem is olyan régen tettük fel a Different.cz egy új sportos és különösen trendi márka Under Armour. Nem is olyan régen adtunk Önnek alapvető információkat a Different magazinról az Under Armour című cikkben - egy új márka és a mi eshopunkban . Ebben a cikkben mondjam el neked, hogy viseljétek az Under Armor biteket, miért viselik őket, és hogyan rakják el őket.

Az Under Armour márka három alapvető, időjárásfüggő technológiát használ a funkcionális ruhájához. Az első a Cold Gear , amelyet viselsz, amikor hideg van a szabadban, és futhatsz, vagy végezhetsz bármilyen téli sportot még akkor is, ha a hőmérő a nulla fokot mutatja. A másik a Heat Gear , amit viselsz, amikor forró a szabadban, hogy hűtsön le. Logikusan. Végül a harmadik az All Seasons Gear , amely tökéletesen védi Önt, ha nincsenek extrém időjárási viszonyok.

Ha sokat sportolsz, a sport életben lehet, vagy csak attól függesz, bármilyen oknál fogva tudnia kell, hogy mi valószínűleg tudja, hogy a megfelelő díszruhát kell választania. A sport során a test felmelegszik, akkor van egy automatikus termoregulációs folyamat, ami azt jelenti, hogy lehűlni kezd és izzadságot tapasztal. Izzadhat, néha elhagyhatja a szagot. Tehát nem jó választani a tiszta pamut ruhákat, amelyek csak izzadnak a verejtékkel, sütik a csúnya süteményeket, és nem is kellemes. Szükséges kiválasztani azokat a funkcionális darabokat, amelyek a testből verejtékeznek, miközben felszívják őket és gyorsan szárítják őket, könnyűek és kellemesek maradnak.

Hogyan viselhetek ruhát az Armour alatt?

  • Az első rétegnek ideális esetben be kell tartania a testet, az úgynevezett második bőrnek. A verejték elhagyja a testet, azonnal megszárad, és továbbra is könnyű. A test száraz is.
  • A második rétegnek fel kell melegítenie magát, ami fontos a sport számára, hogy kényelmesen érezze magát az izmok melegedésével.
  • A harmadik rétegnek meg kell védenie a környezeti hatásokat, például rossz időben.

Hagyja magát inspirálva a videónknak, és ne hagyja, hogy bárki elbátortalaníthasson sportot és senki sem. Egészség és boldogság - endorfinok.

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?