+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Aranyos set dióhéjban katasztrófa Designs

  05. 05. 2014      A divat világában

Kedvenc márka katasztrófa formatervezési vagyunk már képviselt. Katasztrófa Designs egy angol márka a divat kiegészítők, amelyek a dolgok egy kis vidéki romantika. Ma bemutatok egy szép sor katasztrófa formatervezési dióhéjban pasztell színekben.

Case dokumentálja dióhéjban Case dokumentálja dióhéjban

Az első darab egy kis praktikus hordtáska dokumentumokat. A tengerre motívumok és dekorációs csíkok. Belül két zseb átlátszó fólia okmányok és kártyák. Kis mérete kínál a lakások is illik nadrág és bármilyen kézitáska, és akkor már minden fontos adat együtt.

dokladovník dióhéjban dokladovník dióhéjban

Tovább darabos készlet katasztrófa Designs dióhéjban műbőr dokladovník lezárására szabadalom. Azt is díszített lágy pasztell színek és a hátsó barna. Ez díszített egy madár motívum és a jelek. Belül van rengeteg hely a dokumentumok, kártyák, bankjegyek és van egy zseb egy tollat.
Ki ne szeretné a pénztárca, a jó szerencse, ami egy másik nagy darabos készlet dióhéjban katasztrófa. A műbőr pénztárca Sok szerencsét előtt van a ketrecben, és az alkalmazás hátlap türkizkék a felirat és a patkót. Belül vannak zsebek a hitelkártyák és a dokumentumok, valamint egy zseb az érméket cipzárral.

aktatáska dióhéjban aktatáska dióhéjban

Ahhoz, hogy a két ház és dokladovník és hová tegye a pénztárcáját, van egy kis barna műbőr pénztárca vállpánt. Ő díszíti az első vicces színes nyomtatás és mögött kék műbőr pöttyös. Fő bezárása cipzárral és belső találsz több kisebb zseb a kisebb tárgyak, és egy telefon. Tovább zseb közelít a csap egy dekoratív csattal.

nagy táskát dióhéjban nagy táskát dióhéjban

Ha, mint én, akkor vigye magával több dolog az Ön számára a beállított katasztrófa Designs dióhéjban az igazit ebben a nagy műbőr táskát. Vajon állatmotívum baglyok és madarak, amelyek ellentétben puntíkatým dekoráció, amely az első és a hátsó a zsákból. Belül egy nagy rekesz több kisebb zsebbel és fekély több mint 2 zseb a kis tételek. Rátérve táskát 2 csatok és van egy állítható pánttal.

Én is, mint állunk az eredeti vintage kiegészítők? Akkor válassza ezt a szép sor Nusthell tavaszi színek Different.cz, és akkor biztosan más!

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás