Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 38 óra múlva 28 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

ANEKKE SS18 - Eredeti divat kiegészítők

  11. 04. 2018      Different TV CZ / SK

ANEKKE

Az Anekke márka egy spanyol családi vállalkozásból származik. Az Anekke nem szokványos divatcikk, amelyet minden korosztály romantikus lelkére terveztek. Különlegességei közé tartoznak az egyedi dizájnok, a minőségi kivitelezés és a személyre szabott részletek, amelyek együttesen tökéletes egészet alkotnak.

A márka többféle gyűjteményben is bemutatja termékeit, kiegészítve egymást . A fő elem egy aranyos baba, hasonló a Santoro márkához. Minden gyűjtemény többféle formájú kézitáska, pénztárca, kozmetikai táska, esernyő vagy írószer.

A különböző kiegészítők szintetikus bőrből készülnek, különböző textíliákkal és más kiváló minőségű anyagokkal rendelkeznek . Díszítse őket különleges részletekkel , hímzéssel és nyomtatokkal, amelyeket egyszerűen nem tud ellenállni. Anekke romantikus, kedves, ártatlan és álmodozó. Olyan lányokat és nőket visel, akiknek eredeti tartozékaik vannak. Az új, 2018 tavaszi / nyári Anekke Gyűjtemény két formatervezést tartalmaz. Liberty és Bella Venezia.

ANEKKE

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás