+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Anekke - egyedi kiegészítők mind a kis, mind a nagy lázadók számára

  05. 04. 2018      A divat világában

A divatmárka Anekke egy családi vállalkozásban született a napsütötte Spanyolországban. Rendhagyó divatkészleteket kínál minden korosztály romantikus lelkére. Büszkélkedhet egyedülálló formatervezéssel, minőségi kivitelezéssel és részletekkel, amelyek tökéletes új készletet alkotnak.

A modelljeik márkái mindig több gyűjteményben vannak jelen, így a termékek szépen kiegészülnek . De a fő elem mindig egy aranyos baba. Mindegyik gyűjtemény több kézitáskát tartalmaz, a nagyobb vállról a kis crossbodyre, hátizsákokra, laptopra vagy utazótáskákra, pénztárcákra, esernyőkre vagy íróeszközökre .

A kiegészítők műbőrből készültek , szilárd és finom szövetekkel és más kiváló minőségű anyagokkal rendelkeznek . Díszítse őket részletgazdag részletekkel , hímzéssel és nyomtatásokkal, amelyek egyszerűen beleszeretnek. Az Anekke márka romantikus szellemiséggel rendelkezik , gyengéd, ártatlan, álmodozó, de megnyugtató. Kis hercegnők, lányok viselik, de felnőtt nők is szeretik az eredeti kiegészítőket és formaterveket. Az új, 2018 tavaszi / nyári Anekke Gyűjtemény két formatervezést tartalmaz. Liberty és Bella Venezia.

Anekke Liberty

A Liberty gyűjtemény külön pasztellszínű színt, babát hordoz , és emberi szabadláncot képvisel . A márka szó szerint bemutatja ezt a dizájnt az alábbiak szerint: " Emlékeztetni kell arra, hogy a mákok olyan növények, amelyek gyökerei mélyen a talajba borulnak és meghaladják a kedvezőtlen időjárást. Ha elkapják őket, újra felnőnek, mintha nehezen próbálkoznának az álmaikban. Ezek a gyomok, amelyek emlékeztetnek arra, hogy a szépség az improvizációban - lenni és szabadon érezni magát. Élni a félelem, a szégyen és a komplexumok nélkül. Nevetés, boldogság terjesztése, ne féljetek álmodni és felébredni abban a reményben, hogy elterjesztik az életvágyat, a szenvedély szabaddá válását, azt, amit akarsz. " És ez a szabad gondolkodás tükrözi a Liberty tervét.

Anekke

tárca Anekke

Anekke Bella Venezia

Bár egy spanyol márka, a Bella Venezia kollekció olaszországi Velencével rendelkezik . Ennek az algyűjteménynek az a célja, hogy ösztönözze az embereket az utazás szellemében, az új kultúrák tanulására és a nyelvi korlátok leküzdésére irányuló vágyat. Szó szerint azt mondja: "Az utazás olyan szó, amely attól függ, hogy ki vagy mikor használják. Furcsa, hogy egy szónak teljesen más jelentése lehet a világon. Ez valami, amit soha nem szabad megtenni - kommunikálni. Minden út történet, de személyes kihívás. Fedezzen fel új helyeket, nyelveket, szokásokat és különböző embereket. Mivel nincs olyan helyünk, ami fontosabb számunkra, főleg az érzés, hogy utazik. Az az érzés, hogy érezzük magunkat ennek a tapasztalatnak, töltsük fel az elmét és a szellemet. Többet megtudni és megismerni magát - utazni. Minden alkalommal, amikor felváltsz egy kis műszakot, ne hagyd abba. Valójában csak arról van szó, hogy el kell mennie valahová. Végtére is végül visszatérünk olyan bőröndjével, amelyeket új tapasztalatokkal és emlékekkel töltünk, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni. "

Anekke kézitáska

Anekke kézitáska

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás