+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Amikor a ruha, a változás egy nő - vagy ruha Desigual SS 18

  26. 01. 2018      A divat világában

Kedves nő, ahogy beszélünk, ruha legyen szerves része életünknek, és nem csak azért, mert kényelmes, de éppen azért, mert a nők nem nő. Ruhák engedheti meg magának minden hölgy, hölgy és szeretője minden korosztály és a karaktereket, ez csak attól függ, a stílus és a jól megválasztott színek. Azonban mind a férfiak és a nők szeretik a ruhát. Dress is igényel sok lehetőséget, mint egy labda vagy egy esküvő. Ritkán látsz egy nő egy esküvő vagy egy labda egy nadrágkosztüm. És így, amikor azt mondtuk, hogy a nők a ruha csak tartozik, szeretnénk bemutatni a ruha az új kollekció Desigual tavaszi / nyári 2018, ami lehet viselni a különböző alkalmakkor, de még így is.

Desigual a közelmúltban, és magában foglalja az aktuális kollekció más-más ruha stílusok, hogy laposabb minden szám, vagy engedheti meg magának minden nő. Most azonban szokott lenni vad és színes Desigual, amely a közelmúltban volt a helyzet. Desigual az a tény, mind a színe, és még a legszerényebb, egyszerű, letisztult darabokat. Tehát, hogy valami igazán minden.

Desigual ruhák lenne kedves hölgy a szekrényben hölgyek, biztosan nem hagyja ki, és ez több okból is:

  1. Anyag - a legtöbb ruhák készülnek minőségi anyagok és kellemes
  2. Kényelem - sok vágást legkényelmesebb
  3. Style - Ha ruhát visel Desigual, van egy jellegzetes stílusa -, mert minden egyes darab eredeti, mint te

Persze, számos oka van, de meg kell egyedül jön! Legalább meg lehet kezdeni azáltal ihlette ezeket a darabokat, majd vigye öltöztet magukat. Akár hiszik, akár nem, akkor lesz izgalommal!

ruha Desigual

ruha Desigual

ruha Desigual

ruha Desigual

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás