−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 3 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Ajándékötletek nőknek

  03. 12. 2018      A divat világában

Karácsony, karácsony, énekelj barátainkat. Egy év után közeledünk a karácsonyhoz. És ez az? Ez nagyszerű, mert nagyszerű pillanatokat várhatunk a családdal és a barátokkal, és mindenekelőtt várakozással tekintünk az ajándékokra. És mivel a felnőtt világban ismert, hogy segítenünk kell Jézust, és tudjuk azt is, hogy nem könnyű gondolkodni az ajándékról, számos típust készítettünk neked.

Ebben a cikkben a nőknek szóló ajándékokat inspirálhatja. Különösen, uraim, az Ön drága felére. De te hölgyek, anyukáidnak, nagymamáinak, lányaidnak, nagynénéidnek vagy barátainknak. Te jössz. Térjünk vissza a Télapó szerepére egy év múlva, és válasszunk valamit a "lányainknak". Mivel tudjuk, hogy néha nehéz méretűre találni, olyan ajándékokra összpontosítunk, amelyekről nem kell tudni.

Egy partner számára

Mint mondják, egyetlen nő sem csábította el az elbűvölő ékszereket, így az olasz márka Ops- ben világos típusú ékszerekkel rendelkezünk ! Megkülönböztető és szokatlan tárgyak . De ami határozottan minden nőnek tetszik, kétségtelenül egy kézitáska. Egy ilyen fényűző Calvin Klein kézitáska vagy a Desigual vad mintái, de az idősödő O-táska sem hiányozna a fa alatt. Ez függ a felesége ízlésétől, de biztosan értékelni fogja.

női táska Calvin Klein

Anyu

Ön is elégedett lesz anyukád divatos kiegészítőjével, például egy Desigual tárcával vagy sállal. Biztosan nem fogod elrontani a Santoro ajándékcsomagot. Ha anyukád szeretne merész és színes divatdarabokat viselni, és merészel választani a méretet, akkor feltétlenül meg kell nézni a gyönyörű Ladies Desigual ruhákat .

női ruha Desigual

A nagymamámnak

A nagymamája néhány eredeti otthoni tartozékot élvezhet, függetlenül attól, hogy a katasztrófa bögrét választja-e, vagy egy eredeti szobrot, tálcát vagy dekoratív párnát, látni fogja, hogy örömmel fog boldogulni. Van a nagymamád, aki divatos divatot visel, majd kap egy színes Desigual sálat és Anekke pénztárcáját . Teljesen izgatott lesz.

Anekke kézitáska

Egy lányért

Élvezze szeretett lányát eredeti Santoro tartozékokkal. Szerezd meg az összes felszerelést. A Santoro márka előnye, hogy gyűjthet egyedi gyűjteményeket és ajándékokat kaphat karácsonytól a születésnapokig. Kiválaszthatja például a Ladybird Dollot, és az erszényt, a kézitáskát, az iskolai hátizsákot, a ceruzát, a jegyzetfüzetet, az írószettet, az esernyőt vagy az illatos kozmetikumokat a hercegnőjéhez veheti.

Egy barátnak

A barátod biztosan kérni fogja a gyertyát. Nem számít, hogy Ön választja-e a Woodwick-ot vagy a Yankee Candle-t . Mindkettőnek van valami közük egymáshoz. Mindkettő természetes alapanyagokból készül. Ezenkívül Woodwicknek van egy fából készült csomója, amely kényelmesen felpattintható a világítás után. Nemcsak gyertyák, hanem viaszok, illatszer gyöngyök, illatok az aljzatba vagy az autóba. Röviden, mindent, amit egy barátja átjut a környezetében, amelyben a legtöbb időt tölti. A gyönyörű dolog az, hogy minden alkalommal, amikor a szag érezni fog, emlékezni fog rád.

yankee gyertya

Nagyon inspiráló munkánk van Különböző TV-ben !

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?