−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 59 óra múlva 51 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Ajándékötletek férfiaknak

  05. 12. 2018      A divat világában

Karácsony van itt. Kevesebb mint egy hónap alatt. És még mindig nem vásárolt ajándékokat szeretteiért? Nem számít, itt és most vásárolhatsz, kényelmesen, így nincs rohanás. És adunk neked néhány tanácsot. Nem akarjuk, hogy hangsúlyozzák, amikor a karácsony leginkább nyugodt és hűvös. Tehát nekünk van néhány ajándék ötlete. Az előző cikkben a nők ajándékait inspiráltuk, ezt a cikket a férfiaknak szentelték. Nézzük meg, mit csináltunk ebben az évben.

Egy partner számára

Szeretne boldoggá tenni a partneredet a fa alatt? Adj neki zoknit egy kemény házban. Amikor beadod a kezedbe, egy csomagolt ajándék nem feltétlenül tudja, mit találtál ki, és végül is, amikor kicsomagolja, boldog lesz. A zokni mindig finom, különösen akkor, ha a gépet ilyen gyakran eszik. És a Happy Socks márka zokni biztosan értékelni fogják. Mindenesetre, ha kedves fickád kedveli a stílusos darabokat, akkor biztosan ne érintsd meg az eredeti Calvin Klein sapkát vagy a Tommy Hilfiger praktikus kézitáskáját .

Happy Socks

Apa miatt

Az apád még mindig alakban van? Tetszik és gyakran? Ezután hozzon neki egy funkcionális férfi páncélos pólót a fa alatt, és hisz benne, hogy értékelni fogja. A sportolók nagyon jól tudják, hogy a minőségi funkcionális ruházat élen jár. Gyűjtsd össze az örömöt a fa alatt, és vigye el partnere és gyönyörű cipők, zokni vagy otthoni papucsokat ugyanabba a Slippsy design-ba.

Armor alatt

A nagyapámnak

A nagyapja boldog legyen Tommy Hilfiger kendővel. Minden alkalommal, amikor öltözködik, emlékszik rád, a heg nem hagyja kihűlni, és igaza lesz neki. Választhat kellemes mens illatot is, mint egy jenki gyertya gyertya, amely nem csak télen, hanem minden alkalommal, amikor megvilágítja.

Tommy Hilfiger

Egy fiúnak

Szerezd meg az eredeti Desigual fiúk pólóját, a Star Wars motívum kis példáját, látni fogod, hogy még egy puha ajándék is nagy értéket fog neki. De valamit választasz a lábadon. Mi a helyzet a népszerű Crocs cipőkkel, amelyet télen, nyáron, otthon, kertben vagy iskolában használnak.

Crocs

Egy barátnak

A barátod boldog lesz a zoknival, vegye el a mérget. Hálás, megfizethető és vicces ajándék. A zokni egyszerűen nem tagadják meg, és az Xpooos , a Tommy Hilfiger vagy a Calvin Klein új márkáinak nagyszerű választéka van . Vagy adjon neki eredeti Slippsy zoknit, cipőt és papucsot .

Slippsy

További inspirációt találhat a különböző TV-ben készült videóinkban !

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?