−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 47 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Divat Tanácsadás

Ajándék Valentin-napra - mit kell vásárolni?

  28. 01. 2019      Hogyan ruha

Minden évben megoldom, amit egy nő egy Valentin-napi ajándékért. És valószínűleg megtöröm a fejem. Tudna tanácsot adni nekem, vagy adhat néhány tippet arra vonatkozóan, hogy egy nő mennyire értékelné Valentin-napot? Szereti a divatot, de attól tartok, hogy megvásárolja a ruháit, stb. Szeretném meghallgatni a Valentin-napi ajándékot. És azt hiszem, több ember örömmel és inspirál.

Válasz

Valentin ajándékai alkímia :) Az emberek fele ünnepli és szereti őt, fele nem tetszik. De úgy gondoljuk, hogy amikor az emberek szeretik és élvezik magukat, ez soha nem elég :) A leggyakoribb ajándékok a cseh statisztikák szerint vannak:
  • virágok
  • csokoládé
  • fehérnemű

A virágok és a csokoládé az egész helyen. Nudaaaaa. És mint Valentin-napi ajándék , kipróbálhatja Calvin Klein fehérneműjét . Kérdőívünkből úgy tűnt, hogy a nők elégedettek voltak a gyertyával. Talán a nők szerények, így nem akarják, hogy a férfiak drága ajándékokat húzzanak. Ez szép számukra, ugye? Szóval próbálja meg a Yankee gyertyát. 100% -ban biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz minden nővel;)

Yankee gyertya - ajándék Valentin-napra