−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 18 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A zokni a karácsonyi divatos ajándékok

  07. 12. 2018      A divat világában

- A fák alatti zokni a legrosszabb ajándék.
- Ne vásárolj zoknit.
"Socks néééé!"

Hallja vagy olvassa el ezeket az elavult állításokat , mint amennyit szeretne? Felejtsd el őket! A zokni már nem egy nem kívánatos vagy akár nemkívánatos ajándék. Ma az az idő, amikor zoknit akarunk, szeretjük, kérjük őket (Jézus listáján). Csak válassza ki a megfelelőt! És segítünk ...

Az igazság az, hogy fekete vagy fehér "fürtök" nem lesz nagy dicséret karácsonyra. De velünk választani lehet azokat a zoknit, amelyek valóban trendi ajándék lesznek a fa alatt .

Happy Socks

Több ezer színkombináció és minta, amely mindig és mindenkit elmosolyog az arcukon. Elérheti a Happy Socks zokni egyikét, valamint egy négy párból álló díszdobozt hasonló mintákban.

Happy Socks zokni

Slippsy

Aranyos öltések nem illeszkednek , így a Slippsy harisnya a boxerekkel vagy otthoni papuccsal azonos motívumokkal is megegyezhet. Könnyen hozzon létre egy trendi ajándékcsomagot, például a szeretteire.

Slippsy

Calvin Klein

A világhírű Calvin Klein márka zömét kínál a rajongók számára. Az emberek számára sportos és elegánsabb, hogy megfeleljen. Mind a játékosok, mind a finom nők és nők számára. Vannak díszdobozok és készletek is.

Calvin Klein női zokni

Calvin Klein férfi zokni

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger zokni tisztességes és diszkrét. Külön, két, három, különféle díszdobozban, amely elég ahhoz, hogy a karácsonyfa alá tegyen.

Tommy Hilfiger női zokni

Tommy Hilfiger férfi zokni

XPOOOS

Az avantgárd zoknik, amelyek nemcsak a dizájnokat, hanem a minőséget és a kényelmet is felveszik. A méretük unisex, ezért ne félj, hogy a tehetséges kis vagy nagy legyen.

Xpooos zokni

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?