−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 24 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A WoodWick hold illata - december

  16. 12. 2019      A divat világában

Vaááánoce, Váááánoce jönnek, énekeljünk barátok! És velük jönnek a Moon márka WoodWick új illatai . Melyek ezúttal? És szeretni fogja-e szeretteit egy fa alatt egy ajándék ?

Az első illat december hónapban meleg gyapjú - meleg gyapjú

Meleg, jellegzetes kombináció, amely vonzza Önt, és arra ösztönzi a szemét, hogy pihenjen. Az általános nyugtató benyomást aláhúzza egy fából készült kanóc repedése, amely nem csak karácsonykor, hanem égő kandalló mellett ülésre emlékeztet.

Karácsonyi bogyók ( bíbor bogyók )

Ez a hold második, lédús illata, amely mindig elvarázsolja az érzékeit, amikor illata van. Egy csipet fűszer- és fagyöngy-esszencia ünnepi hatást kölcsönöz a vörös bogyós gyümölcsöknek, így még inkább élvezheti a meseülést és az édességeket.

Bármilyen méretű dekoratív váza, illatos viasz az aromalámpához vagy egy gyönyörű, elegáns, fából készült fedélzetű hajó ajándékba fogja örülni a nőknek, nagymamáknak, anyáknak és barátoknak, amelyek órákig illatosítják a ház minden sarkát. Ezen kívül ebben a hónapban alacsonyabb karácsonyi áron vásárolja meg őket, és megéri. Tehát játszd a Mikulást, és örömöld szeretteidet a WoodWick gyertyákkal .

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?