−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 1 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A vesék fő szerepe!

  25. 04. 2019      A divat világában

A 90-es évek jelképe visszatér egy divat jelenethez! Kézitáskák, crossbody táskák, író papír, és még a hátizsákok is kitöltik a háttérben, amikor a divat kiegészítők királynője - a vese jön a helyszínre!

Ez hihetetlennek tűnik Önnek? Retro, amit el akartál tartani a szekrény alján? Ne tévesszen meg, felejtsd el a régi vesét, mert ezt a darabot fel kell rekonstruálni, mielőtt az idő divatos csúcsra jutott.

Érdekes formájú, díszített és minimalista fenék, amelyek könnyen kombinálhatók számos felszereléssel, és minden nap szórakozni fognak.

A csípőinek viselése az első támadás lehet, de ez nem az egyetlen lehetőség. Cserélje ki a bordázott övet vagy a kereszttartózsákot, ha a hevederek hossza elegendő. A nadrágod, pulóvered vagy kabátod segítségével a derékhoz rögzítheted. Tedd azt is, hogy a vállad fölé ferde, hirtelen egyértelmű lesz, hogy idővel jársz, és a jelenlegi trendek nem idegenek.

A vesék varázslatát a gyakorlatban rejtették. Csak elrejti az összes szükséges dolgot, mint a kulcsok, a telefon vagy a pénztárca. Ön nem húz egy hátizsákot, vagy nem zavarja a hátát egy kézitáskával, és a keze laza marad.

Tökéletesen kiegészíti a kirándulásokat, ünnepeket, fesztiválokat és rendszeres napi kirándulásokat, például vásárlást. A világ hírességei, mint Rihanna, Anne Hathaway, vagy Kim Kardashian már elrabolták az emberrablást .

Úgy gondoljuk tehát, hogy meg is fogsz hódolni. Mi, a Különböző nők, már elvesztettük, és mindannyiunkat akarjuk!

Próbálja ki az elegáns Desigual márkás ruhát , tisztességes hímzéssel és arany kovácsolással. Elképzelhető jegesedés lesz a ruhádon!

De ha van egy kis lázadó szellem, menjen a Desigual vese fémcsapokkal és több cipzárral. A textilanyagból készült, és szíjja nem csak állítható, hanem levehető, így kézben tarthatja.

Sportos eleganciát kínálunk Tommy Hilfiger! Az arany részletekkel és két kisebb zsebbel rendelkező sima textiltervezés - ez egyszerűen nem hiba.

 

 

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?